ΛΕΣΒΟΣ - 15/05/2023 - 1:09 μμ
Η Βάσω Χοχλάκα σε περιοδείες στα χωριά της Λέσβου
Στα όμορφα χωριά της Λέσβου Φίλια, Άντισσα, Ανεμώτια, Σκαλοχώρι, Πέτρα και Σκουτάρο, αλλά και στο Πλωμάρι, στην Πλαγιά, στον Τρύγωνα, στην Αγιάσο, στον Πολιχνίτο, στα Βασιλικά, στο Κάτω Τρίτος και στην Καλλονή βρέθηκα τις τελευταίες ημέρες προσπαθώντας να έρθω σε επαφή με ει δυνατόν περισσότερο κόσμο για να μιλήσουμε για τα προβλήματα της «περιφέρειας» της Μυτιλήνης.
Στο περιθώριο των περιοδειών μου, είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ και στον εορτασμό των Αγίων Ακινδύνων στα Μυστεγνά αλλά και στη γιορτή του Αγίου Θεράποντα της Μυτιλήνης.
Χθες, παγκόσμια Ημέρα της γιορτής της μητέρας, ήμουν παρούσα στις αφιερωμένες εκδηλώσεις για την περίσταση από τον δραστήριο Σύλλογο Κυριών και Δεσπονίδων «Η Ευποιία» και των «Lesvos Runners» (σε συνεργασία και με άλλους συλλόγους) στα Τσαμάκια.
Τελευταίος σταθμός η Αιμοδοσία που διοργάνωσαν οι Εθελοντές Αιμοδότες στο Ίππειος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τριήμερο προσκύνημα στην Πέργαμο από τον Σύλλογο Περγαμηνών Λέσβου
28.08.2026 - 8:00 πμ
Αλλαγή στα εφημερεύοντα φαρμακεία την Παρασκευή 28/8/2026
27.08.2026 - 6:30 μμ


























