Κυριακή 28.05.2023

Ιάσων Πιπίνης από την Ερεσό: «Θα διεκδικήσουμε περισσότερα για τη Λέσβο»

Στην Ερεσό βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. στον νομό Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης, όπου συνομίλησε με κατοίκους αλλά και καταστηματάρχες.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού επισκέφθηκε και τη Σκάλα Ερεσού και συνάντησε επαγγελματίες του τουρισμού. «Κατέγραψα και στην Ερεσό την επιθυμία των συμπολιτών μας για αλλαγή στο νησί μας. Αλλαγή νοοτροπίας αλλά και προτεραιοτήτων. Υπάρχει ανάγκη να διεκδικήσουμε εκείνα που θα βοηθήσουν τον τόπο μας να αναπτυχθεί και όχι εκείνα που εξυπηρετούν κάποιους ολίγους. Δεσμεύομαι να διεκδικήσουμε από την κεντρική κυβέρνηση περισσότερα για τη Λέσβο. Να καλύψουμε τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών», δήλωσε ο κ. Ιάσων Πιπίνης.

Ο κ. Πιπίνης αναφέρθηκε και στον τομέα του τουρισμού. «Η Ερεσός, ένα χωριό που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον τουρισμό, χρειάζεται στήριξη σε πολλούς τομείς. Κατάγομαι από τη Δυτική Λέσβο, γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της περιοχής. Ο τουρισμός μπορεί να δώσει στο νησί μας την ώθηση που χρειάζεται για να αναπτυχθεί» τόνισε ο κ. Πιπίνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ