Κυριακή 14.04.2024

Ηλίας Μαμαλάκης και Ντίνα Νικολάου τον Ιούλιο στη Λήμνο, προσκεκλημένοι του Lemnos Philema

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου Lemnos Philema θα λάβει χώρα και φέτος στη Λήμνο, για 5η χρονιά.

Παραγωγοί, οινοποιοί και εστιάτορες της Λήμνου, μέλη του Συλλόγου Γαστρονομίας και Οίνου Λήμνου συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της γαστρονομίας και θα είναι παρόντες στο Γυμνάσιο Μύρινας στο Ρωμέικο Γιαλό, στις 21 & 22 Ιουλίου!

Καλεσμένοι φέτος του Lemnos Philema, θα είναι ο μοναδικός στο είδος του Ηλίας Μαμαλάκης και η βραβευένη chef Ντίνα Νικολάου η οποία ως γνωστόν διατηρεί εστιατόρια στην πόλη του φωτός, οι οποίοι θα μαγειρέψουν ζωντανά στη σκηνή του Live Cooking του φεστιβάλ με προϊόντα Λημνιών παραγωγών

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Lemnos Philema, την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με θέμα την τα λημνιακά και τα ελληνικά προϊόντα. Οι δυο προσκεκλημένοι της διοργάνωσης, θα συνομιλήσουν με το κοινό, απαντώντας σε ερωτήσεις, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Μύρινας. 

Οι παραγωγοί και οινοποιοί θα είναι παρόντες, με τα προϊόντα τους τα οποία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αλλά και να συνομιλήσει με τους ίδιους.

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου Lemnos Philema διοργανώνεται από την Άνθεια Κώτση και τον Συλλόγο Γαστρονομίας και Οίνου Λήμνου με σκοπό την ανάδειξη τόσο της τοπικής γαστρονομίας και οίνου αλλά και την ανάδειξη της Λήμνου ως έναν ποιοτικό τουριστικό προορισμό.

Για το θέμα αυτό, αλλά και για την ημερίδα που διοργανώνει το Lemnos Philema την προσεχή Τρίτη 2 Μαΐου, μίλησε στον Fm 100 και την Δέσποινα Βασιλειάδου, η Άνθεια Κώτση.

IMG 8784

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ