Τρίτη 21.03.2023

Ημέρα Καριέρας από το ΙΕΚ Λήμνου

Η Διεύθυνση του δημόσιου ΙΕΚ Λήμνουδιοργανώνει ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ για τους καταρτιζόμενους του ΙΕΚ, με στόχο τη σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας και την επαφή και γνωριμία τους με στελέχη επιχειρήσεων και πιθανούς μελλοντικούς τους εργοδότες.

Η Ημέρα Καριέρας θα διεξαχθεί δια ζώσης, στο χώρο του ΙΕΚ,

την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022  και ώρα από τις 17:00 έως τις 19:00.

 

Οι Ειδικότητες που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση είναι οι εξής:

  • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας CHEF

 

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

Τα Στελέχη ή τους Εκπροσώπους των επιχειρήσεων του τουρισμού και της εστίασης(ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικά πρακτορεία, καφέ-μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, επιχειρήσεις αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής κλπ), ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς και τους καταρτιζόμενους του ΙΕΚ, να συμμετάσχουν στην Ημέρα Καριέρας.

Οι Εκπρόσωποι των επιχειρήσεων του τουρισμού και της εστίασης, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ανάγκες σε προσωπικό της επιχείρησής τους, να έρθουν σε επαφή και γνωριμία μέσα από σύντομες συνεντεύξεις με σπουδαστές, να συλλέξουν τα βιογραφικά τους, να διερευνήσουν προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας μαζί τους, είτε στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης είτε στο πλαίσιο κανονικής απασχόλησής τους στις επιχειρήσεις τους.

Όσοι/ες προσέλθουν, θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης / διαγνωστικού ελέγχου (rapid test) το πολύ 48 ωρών, με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και να φορούν μάσκα.

Σας παρακαλούμε όπως μας εκδηλώσετε το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στην Ημέρα Καριέρας,    μέχρι τη Δευτέρα 28/3/2022,

απαντώντας μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο Email :

 grammateia@ieklimnou.les.sch.gr

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :

https://www.limnosreport.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ