Τρίτη 05.07.2022

Και ο πρωταθλητής Απόλλων Λεμεσού θέλει Βούρο.

Συνεχίζουν οι σειρήνες για τον Πραξιτέλη Βούρο. Ο Μυτιληνιός αμυντικός πέρα από το εβδομάδα που έχει δείξει ο Παναθηναϊκός για εκείνον , τώρα στην Κύπρο φαίνεται πως έχει κεντρίσει και το ενδιαφέρον του πρωταθλητή Απόλλων Λεμεσού που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions league.

Να θυμίσουμε πως για τρία χρόνια ο Βούρο αγωνίστικε με ιδιαίτερη επιτυχία με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ παίρνοντας τίτλους στην αδελφική γειτονική χώρα αλλά παίζοντας και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα ως βασικός και αναντικατάστατος.

Στον ΟΦΗ αυτή τη στιγμή θέλουν να πιστεύουν πως θα κρατήσουν έναν από τους καλύτερους και ίσως τον MVP τους τη φετινή σεζόν, με την πρόταση ανανέωσης να είναι αρκετά πιο βελτιωμένη από τα χρήματα που έπαιρνε μέχρι φέτος.

Ο ίδιος ο Βούρος εκτιμάει πολύ τον οργανισμό του ΟΦΗ καθώς έχει μια άψογη συνεργασία μαζί του όμως σκέφτεται και το ενδεχόμενο να ξανά πάει σε μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη είτε είναι ο Κυπελλούχος Ελλάδας Παναθηναϊκός που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Europa Conference League είτε τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τη φανέλα του πρωταθλητή Κύπρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ