Τρίτη 05.12.2023

Καλλιθέα: Την έσωσε ο πρώην σύντροφός της – Το τηλεφώνημα που οδήγησε στη σύλληψη του 61χρονου που κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε 48χρονη

Από ένα τηλεφώνημα του πρώην συντρόφου της στις Αρχές ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης της 48χρονης γυναίκας που κρατούνταν φυλακισμένη και κακοποιούνταν από έναν 61χρονο στην Καλλιθέα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση.

Ειδικότερα, η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται στις 1.50 το πρωί του Σαββάτου όταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., έλαβαν σήμα προκειμένου να πάνε στην οδό Κολοκοτρώνη, στην Καλλιθέα καθώς, σύμφωνα με την αναφορά, μια γυναίκα βρισκόταν σε διαμέρισμα 2ου ορόφου και κρατείτο σε αυτό παρά την θέληση της.

Οι αστυνομικοί πράγματι έφτασαν στο σημείο ωστόσο δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν την πληροφορία. Ωστόσο από την έρευνα προέκυψε πως την πληροφορία την είχε δώσει ο πρώην σύντροφος της γυναίκας, ενώ βρισκόταν στη Χαλκίδα.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησανκαι πάλι μαζί του, με τον άνδρα να τους λέει ότι τον είχε καλέσει στο τηλέφωνο η πρώην σύντροφός του και του είχε πει ότι κρατείται παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα ενός γνωστού της. Παράλληλα έδωσε στους αστυνομικούς και το νούμερο από το οποίο τον είχε καλέσει. Μέσω αυτού του αριθμού οι άνδρες της ΕΛΑΣ ήρθαν σε επαφή με την γυναίκα.

Κατά την επικοινωνία της με τους αστυνομικούς η γυναίκα φέρεται να ανέφερε ότι δεν γνώριζε την ακριβή διεύθυνση που βρισκόταν και ότι είχε μέρες να φάει και να πιει νερό.

Οι κλήσεις μεταξύ τους ήταν διαδοχικές ενώ το καταλυτικό τηλεφώνημα έγινε στις 4:30 το πρωί όταν η γυναίκα τους έδωσε να καταλάβουν ότι στον ίδιο χώρο βρισκόταν και ο δράστης.

Τότε άρχισε να τον ρωτάει πού βρίσκεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην γίνει αντιληπτή με αποτέλεσμα εκείνος να της πει την διεύθυνση.

Μετά από αυτό, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να χτυπούν τα κουδούνια με το τηλέφωνο ανοιχτό. Ο ήχος σε ένα από τα χτυπήματα πέρασε μέσα από το τηλέφωνο κι έτσι τελικά ανέβηκαν στον 5ο όροφο.

Στην πόρτα διαμερίσματος τους περίμενε ο φερόμενος δράστης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε εάν είναι μαζί του κάποια γυναίκα, τους είπε ναι και επέτρεψε την είσοδο στο διαμέρισμα.

Η γυναίκα βρέθηκε μέσα στο υπνοδωμάτιο ημίγυμνη, φορώντας μόνο το εσώρουχό της και μία ανοιχτή ζακέτα, ενώ παράλληλα ήταν σε άσχημη σωματική και ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορείς έφερε εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της και επικοινωνούσε με δυσκολία. Η γυναίκα υποστήριξε πως ο 61χρονος την χτυπούσε και την εξανάγκαζε σε συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις.

Από την πλευρά του ο 61χρονος φέρεται να υποστήριξε πως είχε γνωρίσει το θύμα από έναν γνωστό του από την Χαλκίδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ