Κυριακή 14.04.2024

Κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι»

   Στην βιβλιοθήκη του Συλλόγου με πολύ καλό καιρό, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στις 6 το απόγευμα το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι» έκοψε την βασιλόπιτά του.

  Παρόντες ο ιερέας της ενορίας μας πάτερ Παναγιώτης Χατζηβασιλείου ο οποίος την ευλόγησε συνοδευόμενος από τον ψάλτη και μέλος του Συλλόγου κ. Σωτήρη Μαμουνή, η αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και οικονομικών της Π.Β.Αιγαίου κ. Αναστασία Αντωνέλλη, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Μαμώλης και το μέλος κ. Μιχάλης Τουρλής, ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών κ. Δημήτρης Καντεμνίδης, η δημοσιογράφος κ. Βαρβάρα Γκιγκιλίνη, ο πρόεδρος του Συλλόγου της παλιάς αγοράς κ. Ιωάννης Μολυβιάτης, και πολλά μέλη του Συλλόγου.

   Το φλουρί, μετά από κλήρωση που διενεργήθηκε το πήρε ο ιερέας της ενορίας μας με τον αριθμό 23.

   Ένα δεύτερο δώρο που ήταν προσφορά από το κατάστημα «Ρολογάδικο» του κ. Ι. Μολυβιάτη το κέρδισε ο κ. Γιώργος Κρητικός με τον αριθμό 8.

   Στους παρόντες προσφέρθηκαν καφές, αναψυκτικά, και ποτά με διάφορα εδέσματα συνοδευόμενα από κρασόμελο που ήταν προσφορά του μέλους του Συλλόγου της κ. Ευθαλίας Τουρλή.

   Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς και κέρδισαν οι παρακάτω αριθμοί:

Ο αριθμός  724 κέρδισε ένα Blue tooth player AKAI

Ο αριθμός  785 κέρδισε ένα φωτιστικό γραφείου LED

Ο αριθμός 1081 κέρδισε ένα smart watch Huawei

Ο αριθμός  209 κέρδισε ένα διπλό ηλεκτρικό υπόστρωμα

Ο αριθμός  184 κέρδισε δύο βιβλία «Παιδικό άλμπουμ αγάπης» και Γράμματα στην Αθανασία»

Οι αριθμοί  729, 1040, 951, 579 και 474 κέρδισαν από ένα πολυτελές άλμπουμ του Συλλόγου

   Η παραλαβή των δώρων για όσους δεν ήταν παρόντες θα γίνει σε συνεννόηση με το τηλέφωνο 69746.40419 κ. Δημήτρη Παπαχρυσό, καθώς και με τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

  Και του χρόνου με υγεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ