Κυριακή 22.05.2022

Κώστας Μαμουλής “δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία ένα κόμμα σύγχρονο, ψηφιακό και φιλικό προς όλα τα μέλη του”

Με τον ορισμό μου ως Γραμματέας Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Νέας Δημοκρατίας, ύστερα από απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνει και να τον διαβεβαιώσω πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.
Για εμένα κλείνει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Πέρασα από όλες τις βαθμίδες της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Είχα την τιμή από το 2019 να υπηρετήσω την ΟΝΝΕΔ ως Αντιπρόεδρος, ενώ από το 2008 ήμουν παρών σε όλες τις μάχες, όσο δύσκολες και αν ήταν, γνωρίζοντας πως στεκόμουν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας.
Νιώθω τυχερός που τα προηγούμενα χρόνια συνεργάστηκα στην ΟΝΝΕΔ με τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκηκαι είμαι σίγουρος πως και στο μέλλον η συνεργασία μας θα είναι άψογη για να εξελίξουμε από κοινού τον πολιτικό μας φορέα. Άλλωστε ο Παύλος Μαρινάκης πάνω από όλα είναι ένας πραγματικός φίλος.
Στο 14ο Συνέδριο, παρουσιάσαμε μια δέσμη προτάσεων και όσα έχουμε ήδη υλοποιήσει για να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία ένα κόμμα σύγχρονο, ψηφιακό και φιλικό προς όλα τα μέλη του. Από την πρώτη στιγμή σε αυτή μας την προσπάθεια ο Γενικός Διευθυντής Ιωάννης Μπρατάκος στάθηκε δίπλα μας και τον ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.
Τους τελευταίους μήνες η Νέα Δημοκρατία ανανεώνεται ριζικά και νέοι άνθρωποι βγαίνουμε στο προσκήνιο. Αυτό δεν οφείλεται σε κανέναν άλλον παρά στο Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη που εμπιστεύεται τη γενιά μας και τη βάζει σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στο πλευρό του θα δώσουμε όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ