Παρασκευή 27.01.2023

Λήμνος: Ακυρώθηκαν πτήσεις | Σε δυο περιπτώσεις συνέδραμε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Η επέλαση του χιονιά στη Λήμνο, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο δημιούργησε δυσκολίες, τόσο στους οδηγούς του νησιού, όσο και στους ταξιδιώτες, αφού οι πρωινές πτήσεις ακυρώθηκαν.

Όπως πληροφορούμαστε, ακυρώθηκε η πρωινή πτήση Θεσσαλονίκη – Λήμνος – Ικαρία και επιστροφή, καθώς ο διάδρομος του νησιού μας κρίθηκε ακατάλληλος για την προσγείωση του αεροσκάφους λόγω πάγου.
Ανησυχία, όμως, επικρατεί και για τη μεσημεριανή πτήση της sky express από Αθήνα προς Λήμνο και επιστροφή, αλλά αυτή τη φορά λόγω της έντονης κακοκαιρίας που καταγράφεται στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χρειάστηκε αργά εχθές τη νύχτα, οδηγός ΙΧ καθώς ένιωσε ότι εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης δεν μπορούσε να οδηγήσει με ασφάλεια ως τη οικία του. Έτσι στο ύψος του τυροκομείου «Μαρκάκης» η Πυροσβεστική Υπηρεσία παρέλαβε με το ειδικό λεωφορείο που διαθέτει τον οδηγό και τον μετέφερε στην Μύρινα.
Τέλος, νωρίς το πρωί η ίδια υπηρεσία συνέδραμε ώστε να φτάσει έγκαιρα και με ασφάλεια στο νοσοκομείο της Λήμνου, κάτοικος του νησιού για την καθιερωμένη αιμοκάθαρση στην οποία υποβάλλεται.
πηγή: LIMNOS FM 100

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ