Τετάρτη 27.09.2023

Λήμνος: Η Poseidon Art Gallery παρουσιάζει την ομαδική έκθεση ζωγραφικής “What can we say”

Η Poseidon Art Gallery παρουσιάζει στην Μύρινα της Λήμνου την ομαδική έκθεση ζωγραφικής “What can we say” από τις 8 έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο τίτλος της έκθεσης είναι μια φράση που χρησιμοποιείται για να τονίσει το γεγονός ότι κάποιος δεν είναι σε θέση να δεχθεί, να εξηγήσει, να δικαιολογήσει ή να διευκρινίσει κάτι περαιτέρω. Δηλώνει αμφιθυμία και είναι μια αναφορά-ερώτηση που ανάλογα με την προσωπική στάση έχει διαφορετικούς συσχετισμούς και πιθανές ερμηνείες.

Λόγω των επιλογών που κάνει ο καλλιτέχνης τα έργα του γίνονται μεταφορέας συγκλονιστικών παρατηρήσεων. Φέρνει μαζί του τα πιο διαφορετικά αρχεία και πραγματικότητες που σχηματίζουν το πλαίσιο και την ουσία της ουσιαστικής του παρέμβασης-δράσης. Η σύνθεση, το θέμα, το χρώμα, η ύλη του έργου και ο χρόνος αποτελούν μια προσωπική και δημόσια αφήγηση.

Συμμετέχουν οι εικαστικοί: Χαρά Αδαμοπούλου, Δημήτρης Ανυφαντάκης, Μαρία Γιαννακάκη, Βασίλης Ζωγράφος, Ιωάννα Καζάκη, Dorothee Mesander, Ειρήνη Μπάκα, Μαρίνα Μπόμπου, Λούλα Παπαδοπούλου, Μαρία Παριανού, Μαρία Πασχαλίδου, Στέλιος Τόλιος και Φωτεινή Χαμιδιελή.

Επιμέλεια έκθεσης Κατερίνα Ξυπολίτου εικαστικός.

Poseidon Art Gallery

Ποσειδώνος 17, Μύρινα Λήμνου

Τηλ: 22540 20028

email: poseidon.artgallery@gmail.com

Ώρες λειτουργίας:

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 10.00 – 14.00 και 19.30 – 22.00

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 10.00 – 14.00

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ