Σάββατο 04.02.2023

Λήμνος: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος 31/01 και 01/02

Προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου και την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου σε περιοχές της Λήμνου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου από τις 08:00 π.μ έως τις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή που βρίσκεται το Οινοποιείο κ. Σαββόγλου (κτηματική περιφέρεια Κορνού).

Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου το ηλεκτρικό ρεύμα θα διακοπεί στην περιοχή κόμβου Πλατύ – στο βενζινάδικο του κ. Γιαμαρέλουστα σπίτια απέναντι από το βενζινάδικο του κ. Γιαμαρέλου – στο χωριό Πλατύ – στο χωριό Θάνος και την παραλία Θάνους από τις 08:00 π.μ. έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. επισημαίνει:

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :

https://www.limnosfm100.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ