Δευτέρα 05.12.2022

Μάνος Δασκαλάκης: Για την πληροφορία ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ενδεχομένως θα κινηθεί νομικά για να ζητήσει αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ ερωτήθηκε από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο δικηγόρος του.

Όπως αναφέρεται στην εκπομπή, πρόσωπο από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη υποστήριξε ότι σκέφτεται να ζητήσει αποζημίωση από το Δημόσιο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Το νέο πόρισμα δεν διορθώνει αυτό που έχει γίνει. Ο Μάνος λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων και πορισμάτων επίσημων φορέων του κράτους, όπως είναι η ιατροδικαστική υπηρεσία, έχασε παιδιά, τον θάνατο των οποίων θα μπορούσε να προλάβει αν είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους. Για να δούμε τι θα κάνουν, όταν θα τους ζητά αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ…».

Την πληροφορία αυτή διέψευσε ο δικηγόρος του Δασκαλάκη, τονίζοντας ότι θα περιμένουν πρώτα να δουν τις νέες διώξεις, αλλά και που βασίζεται το τελευταίο πόρισμα των ιατροδικαστών για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Πάτρα: Η νέα δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη

Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στο Φως στο Τούνελ, είπε:

«Δεν μιλάω σε κανέναν. Δεν υπάρχει λόγος να απολογηθώ σε κανέναν και εκεί που πρέπει να μιλήσω, έχω μιλήσει. Τα έχω πει μια φορά στην Αγγελική Νικολούλη και τα έχω πει όλα. Δεν καταλαβαίνω αυτό το “κάτι πρέπει να πεις” που ακούω συνέχεια. Δεν έχω ανάγκη να ακουστώ αυτή τη στιγμή. Όταν θέλω θα το κάνω. Ξέρω το πώς…». Ο Μάνος Δασκαλάκης λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα στο οποίο κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι όπως και η Τζωρτζίνα έτσι και η Μαλένα και η Ιριδα δολοφονήθηκαν, δήλωσε ότι τώρα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία τους παιδιά.

Άτομο από το περιβάλλον του, υποστήριξε:

«Την προηγούμενη φορά όταν και δήλωσε υποστήριξη της κατηγορίας, δέχτηκε επικρίσεις. Ενώ υποστήριζε την σύζυγό του, την ίδια ημέρα των διώξεων εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Τζωρτζίνα έχει δολοφονηθεί. Τα όσα φαίνεται να αποδεικνύονται του μοιάζουν αδιανόητα, καθώς ποτέ δεν του πήγε το μυαλό ότι η γυναίκα του θα έκανε κακό στα παιδιά της. Τώρα που υπάρχουν προφανείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και για τα τρία του παιδιά, θέλει να είναι απόλυτα βέβαιος με αποδείξεις ότι όλα έγιναν έτσι όπως περιγράφονται. Και αυτό γιατί βλέπει ένα πόρισμα που βγήκε μετά από δύο χρόνια, ανατρέποντας άλλα δύο επίσημα πορίσματα. Δεν μπορεί να είναι βέβαιος αυτή τη στιγμή», τονίζουν στο «Τούνελ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ