Κυριακή 28.05.2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Χάραλαμπου Αθανασίου στην Λέσβο

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης  με μεγάλη επιτυχία  η προεκλογική ομιλία του Αντιπροέδρου της Βουλής και υποψηφίου Βουλευτή Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπου Αθανασίου.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον Αντιπρόεδρο της Βουλής ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, οι Δήμαρχοι Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου, καθώς και λοιποί αυτοδιοικητικοί Α΄και Β΄ βαθμού. Παρόντες, ακόμη, ήταν ο διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, οι πρόεδροι του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου «Θεομήτωρ», του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Λέσβου, του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, πρώην βουλευτές του Νομού μας, αλλά και διατελέσαντες πρόεδροι της ΔΕΕΠ Λέσβου.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ρόλο συντονίστριας ανέλαβε η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.

Τα στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Μυτιλήνης έδωσαν το παλμό για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές της 21ηςΜαίου.

Οι 1000 και πλέον συμμετέχοντες στην ομιλία έδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ενωμένη για τον κοινό σκοπό: την Αυτοδυναμία της παράταξης.

Συνεχίζουμε Τολμηρά, Σταθερά, Μπροστά με ηγέτη  τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το μέλλον των νησιών μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ