Τρίτη 05.07.2022

Με παρέμβαση Ροϊλού ….προσωρινή λύση στην Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Λήμνου.

Σύμφωνα με Δελτίο τύπου  που εστάλει από το γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείο Λήμνου κ. Κανταρά, βρέθηκε λύση έστω και προσωρινά για το πρόβλημα που υπήρχε με την υποστελέχωση της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου,  μετά την φυγή του κ. Χάιτα και με τον κ. Αλαγιάννη να καλύπτει μόνος του τις ανάγκες ενός νησιού. 

Το τελευταίο δεκαήμερο υπήρξε έντονη κινητικότητα για το θέμα μετά μάλιστα και από έκτακτο περιστατικό που διακοσμήθηκε στην Αλεξανδρούπολη με τον μαιευτήρα του νοσοκομείου να καλείτε άρον άρον από την άδεια του, που ευτυχώς ήταν εντός Λήμνου . 

Ακολούθησαν αρκετά  mail  και τηλεφωνικές επικοινωνίες του Νοσοκομείου και όσων έχουν δίαυλους με την 2η Υ.ΠΕ και  ενόψει μάλιστα και της αυξημένης κίνησης του καλοκαιριού  καταλήξαμε στην σημερινή ανακοίνωση :

Σας ανακοινώνουμε ότι για την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, στην οποία υπηρετεί μόνο ένας ιατρός, από 10 Ιουνίου και μέχρι

προκηρύξεως-κάλυψης της θέσης ιατρού Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, θα μετακινούνται ανά τακτά διαστήματα ιατροί αυτής της ειδικότητας από Νοσοκομεία της 2ης Υ.ΠΕ. (όπως είχε ανακοινώσει σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστος Ροϊλός), ώστε σε συνεργασία με τον μόνιμο ιατρό του Νοσοκομείου μας να υπάρξει απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών σε αυτήν την ιατρική ειδικότητα.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :
https://www.limnosreport.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ