Κυριακή 28.05.2023

Μενίδι: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια 16χρονο για 5 ευρώ – «Ανέβασαν» το «επίτευγμά» τους στο διαδίκτυο

Τι λέει το θύμα της επίθεσης

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στη χώρα μας καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού ένας 16χρονος από συνομήλικούς του στο Μενίδι, οι οποίοι του ζήτησαν να τους δώσει τα ρούχα του. Του πήραν τελικά 5 ευρώ κι ανάρτησαν βίντεο με τα «πεπραγμένα» στο διαδίκτυο.

Ο νεαρός έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ανήλικους στο Μενίδι, οι οποίοι επιχείρησαν να τον ληστέψουν χτυπώντας τον στο κεφάλι και στα πλευρά. Σαν να μην έφτανε αυτό, ανάρτησαν το «κατόρθωμά» τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσίασε το Open, η παρέα των ανηλίκων φαίνεται να χτυπά στο πρόσωπο και στο σώμα τον άτυχο 16χρονο που απλώς αρνήθηκε να τους δώσει τα χρήματά του.

Στην καταγγελία που έκανε ο έφηβος ο οποίος και δέχθηκε την επίθεση των συνομηλίκων του, αναφέρει πως η παρέα τον ανάγκασε να πέσει στα γόνατα και να τους δώσει ό,τι έχει πάνω του. Τελικά, του πήραν 5 ευρώ…

Τι λέει το θύμα της επίθεσης στο Μενίδι

«Έπεσα στα γόνατα, τους είπα ότι δεν χρειάζεται, μου είπαν να βγάλω το μπουφάν μου, τους είπα και πάλι ότι δεν χρειάζεται και μετά ξεκίνησαν να με βαρούν. Μόλις έβαλα το χέρι μου στην τσέπη μου, για να δω αν με έκλεψαν, κατάλαβα ότι μου είχαν πάρει πέντε ευρώ σε ψιλά» είπε, μεταξύ άλλων, ο νεαρός. Οπως καταγγέλλει ο 16χρονος, γλίτωσε τα χειρότερα επειδή παρενέβη ένας περαστικός που έβαλε τις φωνές.

«Με πήραν τηλέφωνο από ένα μαγαζί πάνω στο Ίλιον και μού είπε μία γυναίκα ότι ο γιος μου έχει χτυπηθεί από κάποια άλλα παιδιά και τον κυνήγησαν» αναφέρει ο πατέρας του μιλώντας στο Open για το συμβάν.

ΠΗΓΗ:

https://www.parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ