Σάββατο 04.02.2023

Μετακομίζει από τον Πανηλειακό στον Πανιώνιο ο Λίμα!

Ελεύθερος έμεινε από τον Πανηλειακό ο εκ Λήμνου καταγωγής αμυντικός Κωνσταντίνος Λίμα. Μάλιστα όπως μεταφέρει ΜΜΕ της Ηλείας ο Λίμα οδεύει στον Πανιώνιο στον οποίο έχει τη θέση του γενικού αρχηγού ο πατέρας του, μεγάλος Νονι Λιμα!

Αναλυτικά ό,τι μεταφέρει το ilia.news:

Παρελθόν από τον Πανηλειακό αποτελεί ο Κωνσταντίνος Λίμα, καθώς σήμερα το μεσημέρι, ο Κώστας Ντάβαρης, υπέγραψε και τυπικά την ελευθέρας στον 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται προ των πυλών του Πανιωνίου.

Του Σοφοκλή Φραγογιαννόπουλου

Ο Κωνσταντίνος Λίμα, μετά από ένα μικρό διάστημα παραμονής του στον Πανηλειακό, όπου πρακτικά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί για πολλά παιχνίδια, πρόλαβε όμως να αφήσει άριστες εντυπώσεις και να γίνει αγαπητός από τους φιλάθλους, αποχωρεί. Ήδη μετά τα Χριστούγεννα, βρίσκεται στον Πύργο για να μαζέψει τα πράγματά του, να αποχαιρετίσει φίλους και συμπαίκτες και σήμερα, πρώτη μέρα των χειμερινών μεταγραφών, να μείνει και τυπικά ελεύθερος. Ο Κωστας Ντάβαρης, σεβόμενος την επιθυμία του να μετακινηθεί πιο κοντά στον τόπο κατοικίας του, μετά από συνάντηση, συμφώνησε μαζί του και λύθηκε η συνεργασία μέσα σε καλό κλίμα.

Από την πλευρά του Πανηλειακού, είχαμε την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας, την οποία συνοδεύει ένα ευχαριστήριο για τον Κωνσταντίνο Λίμα, για την παρουσία του εδώ. Από τη διοίκηση του Πανηλειακού, του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

πηγή άρθρου και φωτογραφίας : athlitikometopo

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ