Πέμπτη 28.09.2023

Νέα δήλωση-σοκ για τον Schumacher -Έχει πεθάνει και η ελπίδα

Μια υπόθεση χωρίς ελπίδα χαρακτήρισε την περίπτωση του Michael Schumacher o δημοσιογράφος και φίλος του Γερμανού, Roger Benoit, περιγράφοντας με τα πλέον μελανά χρώματα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Στο προσκήνιο της επικαιρότητας επέστρεψε ο Michael Schumacher με αφορμή ενός πολύπειρου δημοσιογράφου και φίλου του Γερμανού παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο λόγος για τον Roger Benoit, ο οποίος κάλυπτε δημοσιογραφικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 για 54 συναπτά έτη, έχοντας συνδεθεί φιλικά με τον Michael Schumacher.

Schumacher

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, ο Roger Benoit μοιράστηκες αρκετές ιστορίες με τον M. Schumacher ενώ επιχείρησε να ρίξει φως και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Michael Schumacher, σχεδόν 10 χρόνια από την ημέρα που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε χιονιοδρομικό κέντρο της Γαλλίας.

O 74χρονος δημοσιογράφος αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ο Michael Schumacher συνήθιζε να καπνίζει όταν δεν βρισκόταν μπροστά από τις κάμερες ενώ το αγαπημένο του παιχνίδι ήταν το… τάβλι.

Schumacher

Όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει τη σημερινή κατάσταση της υγείας του Γερμανού, ο Roger Benoit δήλωσε ότι υπάρχει μόνο μία απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, παραπέμποντας σε όσα είχε πει ο Mick Schumacher σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.

Το 2022, ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητής και εφεδρικός οδηγός της Mercedes-AMG Petronas, είχε δηλώσει ότι θα έδινε τα πάντα για να μιλούσε ξανά στον πατέρα του.

Schumacher

Μάλιστα ο Roger Benoit δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την κατάσταση του Michael Schumacher μια υπόθεση χωρίς ελπίδα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι πιθανότητες αποκατάστασης, έστω και μερικής, της υγείας του Γερμανού είναι ελάχιστες.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι πλην των μελών της οικογενείας του Michael Schumacher και του Jean Todt, κάνεις άλλος δεν έχει πρόσβαση στην κατοικία του Γερμανού στις όχθες της λίμνης της Γενεύης.

Schumacher

Ο Roger Benoit ρωτήθηκε τι θα έκανε αν μια ημέρα ο Michael Schumacher εμφανιζόταν μπροστά του. Ο 74χρονος δημοσιογραφός απάντησε ότι θα ξαφνιαζόταν, θα χαιρόταν και θα κερνούσε τον Γερμανό μια μπύρα, υπενθυμίζοντάς του ότι του χρωστάει ένα «τραπέζι», το οποίο του είχε υποσχεθεί ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αν κατάφερνε να ρίξει το σωματικό του βάρος κάτω από τα 80 κιλά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ