Τετάρτη 21.02.2024

“ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ” για τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Τα μέλη της παράταξης «ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ» καταψηφίζουμε το κατεπείγον της σημερινής συνεδρίασης και δηλώνουμε ΑΠΟΧΗ από τη συζήτηση του θέματος με τις παρακάτω παρατηρήσεις:

«Για δεύτερη φορά μέσα στο μήνα Απρίλιο η Δημοτική Αρχή ζητά τη λήψη απόφασης για σοβαρά ζητήματα με τη μέθοδο της διά περιφοράς συνεδρίασης λόγω κατεπείγοντος , αποφεύγοντας τη διά ζώσης συζήτηση.

Είναι προφανές ότι ο κος Δήμαρχος και οι στενοί του συνεργάτες ασχολούνται με το πολιτικό τους μέλλον  παραγκωνίζοντας  τις διαδικασίες .

Η παράταξή μας «ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ» θα απέχει από τη σημερινή ψηφοφορία που έχει αντικείμενο τη μεταβίβαση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας προς τρίτους για την επόμενη τριετία , για υφιστάμενες θέσεις αλλά και για νέες θέσεις μεταξύ των οποίων ο Ρωμέικος Γυαλός.

Θεωρούμε το θέμα ιδιαίτερα σοβαρό και καλούμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να ορίσει κατεπείγουσα δια ζώσης συνεδρίαση ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε οι υπηρεσιακοί παράγοντες να απαντήσουν στα ερωτήματα που προκύπτουν και να έχουμε τη δυνατότητα να σχηματίσουμε ξεκάθαρη άποψη και να ψηφίσουμε υπεύθυνα.

Η τουριστική ανάπτυξη του τόπου είναι θέμα σοβαρό και οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται από τα συλλογικά όργανα κατόπιν ουσιαστικής συζήτησης».

 

Λήμνος, 28-04-2023

«ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ