Πέμπτη 28.09.2023

Νικητής ξανά το ποδόσφαιρο

Για άλλη μια χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου και φιλίας που διοργάνωσε ο Απόλλων Βουναρακίου το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαϊου στο Ενωσιακό γήπεδο της Θερμής.

Για πέμπτη φορά οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Απόλλωνα και της Ποδοσφαιρικής ακαδημίας Χίου συναντήθηκαν στο γήπεδο, προσφέροντας μοναδικές στιγμές και όμορφο θέαμα σε όλους όσοι παρακολούθησαν τις φιλικές αναμετρήσεις. Στη Μυτιλήνη ταξίδεψαν 80 παιδιά με τους γονείς του και συνοδούς, φτάνοντας συνολικά τον αριθμό των 145 ατόμων.

apollon-pax-touroua1-2023.jpg (770×400)

Συνολικά αγωνίστηκαν εννέα τμήματα των κατηγοριών Κ8, Κ10, Κ12 και Κ13 εναλλάξ από τις δύο ομάδες σε έξι φιλικές αναμετρήσεις που είχαν διάρκεια 5 ώρες ανά ημέρα. Τα χαμογελαστά πρόσωπα όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση ανέδειξε για ακόμη μια φορά νικητή το ποδόσφαιρο.

apollon-pax-touroua2-2023.jpg (770×457)

Οι δεσμοί φιλίας μεταξύ των ακαδημιών των δύο γειτονικών νησιών παραμένουν ισχυροί, με τον Απόλλωνα το επόμενο διάστημα να επισκέπτεται με τη σειρά του το «νησί της μαστίχας» προσκεκλημένος από την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ακαδημία του νησιού. Η ακαδημία του Απόλλωνα Βουναρακίου ευχαριστεί την ΕΠΣ Λέσβου για την συνολική συνδρομή της και την παραχώρηση του γηπέδου, όπως και όλους τους γονείς για την υποδειγματική συμπεριφορά και παρουσία τους στο τουρνουά.

apollon-pax-touroua3-2023.jpg (770×433)

ΠΗΓΗ:

https://www.sportlesvos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ