Κυριακή 25.09.2022

Ντρισμπιώτη: Εγώ πίεσα τον προπονητή μου να τρέξω -Ένιωθα ξεκούραστη και έτοιμη για τη νίκη

Είναι απίστευτο», είπε συγκινημένη στην κάμερα της ΕΡΤ η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου.

Σε δηλώσεις της αμέσως μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είπε ότι εκείνη ζήτησε από τον προπονητή της να μπει στην κούρσα των 20 χλμ. βάδην, μετά τη μεγάλη της νίκη στα 35 χλμ., γιατί ένοιωθε ξεκούραστη. «Ένιωθα καλύτερα από τη δεύτερη μέρα, ήθελα να αγωνιστώ και να είμαι στη δεκάδα, ένοιωθα ξεκούραστη και σήμερα έτοιμη για τη νίκη».

Ξύπνησα, είδα τη βροχή και είπα “μια χαρά”. Κατά τη διάρκεια της κούρσας δεν κοίταξα ποτέ το ρολόι μου, απλά ήθελα να τελειώσω πρώτη τον αγώνα γιατί ήξερα ότι μπορούσα.

Στην αρχή έμεινα πισω, οι συναθλήτριές μου ανέβαζαν ρυθμό και έπεφταν, εγώ τις περίμενα, σταθερή, στο ρυθμό μου και ανέβασα στο τέλος και εκανα την επίθεσή μου» είπε για την τακτική που ακολούθησε κατά τη διάρκεια της κούρσας η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ευχαρίστησε όλη την ομάδα που τη στήριξε και τον Προπονητή της. «Ευχαριστώ όλη την ομάδα και τον προπονητή μου για το μετάλλιο, τον κόσμο που με έχει βάλει στην καρδιά του. Σήμερα έτρεξα για όλους όσοι πίστεψαν σε εμένα» είπε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ