Τετάρτη 29.11.2023

Ο Γρηγόρης Βλαχόπουλος με καταγωγή από το Μούδρο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Εφήβων (Καράτε)

Πριν από έναν χρόνο ακριβώς σας γράφαμε για τον 15χρονο, πια, Γρηγόρη Βλαχόπουλο και το Χάλκινο Μετάλλιο που απέσπασε η Εθνική Ελλάδος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων – Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Γυναικών & Under21, που διεξήχθη 4 – 6 Νοεμβρίου 2022 στο Μαυροβούνιο. Και επανερχόμαστε, σήμερα, στον Γρηγόρη, με αφορμή τη νέα του επιτυχία στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καράτε Εφήβων – Νεανίδων και Νέων Ανδρών – Γυναικών, το οποίο διεξήχθη 4 – 5 Νοεμβρίου 2023 στη Βέροια.

Ο Γρηγόρης Βλαχόπουλος, με καταγωγή από τον Μούδρο, εγγονός του αείμνηστου Γρηγόρη Βλαχόπουλου και της συγγραφέως Βαρβάρας Βαγιάκου – Βλαχοπούλου, από το περασμένο Σάββατο είναι ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Εφήβων. Ο Γρηγόρης μας, πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και με ένα απίστευτο σερί νικών, κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στέφθηκε Χρυσός Πανελληνιονίκης Εφήβων. Επόμενο στάδιο η συμμετοχή του στη διοργάνωση της Ιταλίας στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αλλά και η προετοιμασία του ως μέλος της Εθνικής Ομάδας για το Ευρωπαϊκό στις αρχές του 2024.

Ο Γρηγόρης είναι μαθητής Α’ Λυκείου, αθλητής του ΑΣ Η ΔΟΞΑ και μαθητής των Δημήτρη Τριανταφύλλη και Δημήτρη Ραχούτη. Τον Αύγουστο ήρθε πάλι στο νησί μας, στο σπίτι της γιαγιάς Βαρβάρας, που εκείνος όσο πάει και ψηλώνει και εκείνη όλο και τον καμαρώνει.

Υγεία & πρόοδο στη ζωή σου Γρηγόρη. Ευ αγωνίζεσθαι!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ