Παρασκευή 24.05.2024

Ο “κομματάρχης” ξαναχτυπά και διαφημίζει την ομιλία Ιάσονα Πιπίνη

Ο περιβόητος «κομματάρχης» ξαναχτυπά, αυτή τη φορά όχι με ένα σποτ αλλά με ένα σύντομο βίντεο, λίγων δευτερολέπτων, στο οποίο εμφανίζεται να διαφημίζει την κεντρική πολιτική εκδήλωση του κ. Ιάσονα Ππίνη στη Μυτιλήνη.

 

Ο γνωστός ηθοποιός, που είχε γίνει viral υποδυόμενος έναν κομματάρχη που τάζει ρουσφέτια, στο πρώτο προεκλογικό σποτ του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού, τώρα εμφανίζεται σε ένα βίντεο να συνομιλεί με τον κ. Πιπίνη στην προκυμαία και να προωθεί την κεντρική του πολιτική ομιλία που θα γίνει αυτό το Σάββατο στς 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Blue Sea. Στην αρχή ακούγεται ένας περαστικός να χαιρετάει και τους δυο. «Καλημέρα κύριε κομματάρχα! Καλημέρα κύριε Πιπίνη», ακούγεται να λέει.

 

«Το σποτ το έπαιξαν περισσότερο οι αντίπαλοι παρά οι φίλοι», αναφέρει ο «κομματάρχης» με τον κ. Πιπίνη να τονίζει ότι «το χιούμορ είναι απαραίτητο και στην πολιτική». Ο γνωστός ηθοποιός καλεί τον κόσμο να πάει στην πολιτική εκδήλωση του κ. Πιπίνη στη Μυτιλήνη και στο τέλος του βίντεο, απαντώντας στην παρατήρηση του Μεσοτοπίτη υποψήφιου βουλευτή με την Ν.Δ. στη Λέσβο ότι βρίσκεται συχνά στο νησί, λέει: «Νιώθω Μυτιληνιός. Αν ψήφιζα εδώ θα σε ψήφιζα»!

 

Το σποτ με τον «κομματάρχη» είχε προκαλέσει έντονες συζητήσεις αλλά και αντιδράσεις. Ο κ. Ιάσων Πιπίνης είχε ξεκαθαρίσει πάντως, ότι «το σποτ καυτηριάζει μια νοοτροπία διαχρονική, που θέλει κάποιους πολιτικούς να ακολουθούν μια παλαιοκομματική νοοτροπία και να υπηρετούν κάποιους ολίγους», ενώ ο ίδιος, όπως αναφέρει, πρεσβεύει μια νέα πολιτική προσέγγιση θέλοντας «να υπηρετήσει το συμφέρον των πολλών και όχι κάποιων ολίγων».

 

Δείτε το βίντεο στο Youtubehttps://www.youtube.com/watch?v=v9gfY-ytne8

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ