Τρίτη 06.06.2023

Ο Μεντβέντεφ απειλεί τώρα και την Πολωνία: Θα εξαφανιστεί μαζί με τον ηλίθιο πρωθυπουργό της

Απειλές εκτόξευσε, για μια ακόμα φορά, ο πρώην πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Γνωστός για τις απειλές περί πυρηνικού ολοκαυτώματος και Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου, που εκτοξεύσει συχνά πυκνά κατά της Δύσης, τώρα ο στενός συνεργάτης του Πούτιν έβαλε στο στόχαστρό του την πολωνία.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, στα αγγλικά και στα πολωνικά, ο αντιπρόεδρος του εθνικού συμβουλίου, αποκάλεσε τον Πολωνό πρωθυπουργό, Ματέους Μοραβιέτσκι, «ηλίθιο», ενώ προέβλεψε πως η Πολωνία «θα εξαφανιστεί».

«Κάποιος ηλίθιος ονόματι Ματέους Μοραβιέτσκι είπε ότι η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να χτυπήσει τη Ρωσία και ότι δεν ανησυχεί για τον πόλεμο του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας, επειδή η τελευταία θα τον χάσει σύντομα. Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει ή θα χάσει έναν τέτοιο πόλεμο, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τον ρόλο της Πολωνίας ως προκεχωρημένο φυλάκιο του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, η χώρα αυτή είναι βέβαιο ότι θα εξαφανιστεί μαζί με τον ηλίθιο πρωθυπουργό της», έγραψε ο Μεντβέντεφ.

Προ ημερών, ο ίδιος είχε ισχυριστεί, με ανάρτησή του, πως «η Ουκρανία θα εξαφανιστεί γιατί κανένας δεν τη χρειάζεται».

«1. Η Ευρώπη δεν χρειάζεται την Ουκρανία. Η αναγκαστική υποστήριξη του ναζιστικού καθεστώτος, με εντολή του Αμερικανού μέντορα, έβαλε τους Ευρωπαίους σε μια οικονομική και πολιτική κόλαση. Και όλα αυτά για χάρη της υπο-ουκρανίας του Μπαντέρα (σ.σ. Ουκρανός συνεργάτης των ναζί κατά τη διάρκεια της γερμανικής εισβολής στην ΕΣΣΔ), που ούτε οι σνομπ, θρασύδειλοι Πολωνοί δεν την παίρνουν για έγκυρη χώρα, και ρίχνουν ξανά και ξανά το θέμα του anschluss (σ.σ. της ενσωμάτωσης) των δυτικών περιοχών της. Υπάρχει μια ωραία προοπτική μπροστά μας: να βάλουμε μόνιμα τα νεο-ουκρανικά αιμοβόρα παράσιτα στον παρηκμασμένο από την αρθρίτιδα λαιμό της ΕΕ. Αυτή θα είναι η οριστική πτώση της Ευρώπης, που κάποτε ήταν μεγαλοπρεπής, αλλά την έκλεψε ο εκφυλισμός.

2. Οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται την Ουκρανία. Είναι αλήθεια ότι οι στρατιωτικές εκστρατείες και οι κυρώσεις επιχειρούνται για λόγους δημοσίων σχέσεων από πολιτικούς φλύαρους, οι οποίοι έχουν προ πολλού πιστοποιήσει την ανικανότητα και την ανικανότητά τους. Ο μέσος Αμερικανός δεν καταλαβαίνει τι είναι η “Ουκρανία” και πού βρίσκεται “αυτή”. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα δείξουν αυτή τη “δύναμη” στο χάρτη με την πρώτη λήψη. Γιατί το αμερικανικό κατεστημένο δεν θα επικεντρωθεί στον πληθωρισμό και τα εργασιακά ζητήματα, ή σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στις πατρίδες τους, αντί για μια “χώρα 404”  (σ.σ. “λάθος χώρα”), εν αγνοία τους; Γιατί τόσα πολλά λεφτά πηγαίνουν πέρα από τον ωκεανό;Αργά ή γρήγορα, θα το ζητήσουν αυτό. Τότε, η έφοδος στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο του 2021 θα μοιάζει με παιχνίδια προσκόπων.

3. Η Αφρική και η Λατινική Αμερική δεν χρειάζονται την Ουκρανία. Τα εκατοντάδες εκατομμύρια που ξοδεύουν οι ΗΠΑ για άσκοπους αγώνες στην Ουκρανία, θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν πολλά αναπτυξιακά προγράμματα για τα κράτη της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής. Η Λατινική Αμερική είναι η αυλή των gringos – αυτό τρίβουν εδώ και δεκαετίες. Η Αφρική έχει υποφέρει από τη γενοκτονία και την αποικιακή εξάρτηση, που επέβαλαν οι πρώην δυτικοί δουλέμποροι. Γι’ αυτό οι άνθρωποι των αφρικανικών καλύβων και των φαβέλων της Λατινικής Αμερικής θέτουν ένα πολύ λογικό ερώτημα: για τα προηγούμενα βάσανά τους και τη σημερινή τους πίστη, γιατί κάποιος άλλος ανταμείβεται – πολύ, πολύ μακριά;

4. Η Ασία δεν χρειάζεται την Ουκρανία. Με το παράδειγμα της Ρωσίας, βλέπουν τις “έγχρωμες” τεχνολογίες να λειτουργούν για να εξαλείψουν τις μεγαλύτερες ανταγωνιστικές δυνάμεις. Καταλαβαίνουν τι σενάριο τους επιφυλάσσει η συλλογική Δύση υπό την ηγεσία της Αμερικής αν δεν υπακούσουν. “Βοηθήστε μας να ξεπεράσουμε τη Ρωσία και σύντομα θα έρθουμε εμείς σε σας”, τους λένε οι εντελώς θρασύτατοι δυτικοί ηγέτες. Τέτοιες γιγάντιες χώρες όπως η Ινδία, η Κίνα και άλλα κράτη της Ασίας-Ειρηνικού αντιμετωπίζουν την αρκετά μεγάλη πρόκληση της οικονομικής ανάκαμψης μετά την πανδημία, ας αφήσουν στην άκρη τους ναρκωμένους κλόουν, με την κλάψα τους για βοήθεια.  “Δεν μας ενδιαφέρετε”, λέει η Ασία στους αγγελιοφόρους της, απαντώντας στις εκκλήσεις για στήριξη της Ουκρανίας και περιορισμό της Ρωσίας. Η χώρα, γεωπολιτικά πολλές φορές πιο κοντά στις ασιατικές δυνάμεις, αυτή που ιστορικά έχει αποδειχθεί αξιόπιστος στρατηγικός εταίρος. Χρειάζονται οι ασιατικοί γίγαντες τέτοιο πονοκέφαλο που προέρχεται από πρώην αποικιοκράτες;

5. Η Ρωσία δεν χρειάζεται την Ουκρανία. Ένα φθαρμένο πάπλωμα, σκισμένο, κουρελιασμένο και λιπαρό. Η νέα μιρή Ρωσία (Malorossiya, σ.σ. μεσαιωνική ονομασία των σημερινών περιοχών της Ουκρανίας) του 1991 αποτελείται από τα τεχνητά κομμένα εδάφη, πολλά από τα οποία είναι εγγενώς ρωσικά, που χωρίστηκαν τυχαία τον 20ό αιώνα. Εκατομμύρια συμπατριώτες μας ζουν εκεί, ταλαιπωρημένοι για χρόνια από το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου. Αυτούς υπερασπιζόμαστε με την ειδική στρατιωτική μας επιχείρηση, εξοντώνοντας ανελέητα τον εχθρό. Δεν χρειαζόμαστε την υπο – ουκρανία. Χρειαζόμαστε τη Μεγάλη  – Μεγάλη Ρωσία (σ.σ. big Great Russia, όπως αναφέρει ο Μεντβέντεφ).

6. Τέλος, οι ίδιοι οι πολίτες της δεν χρειάζονται τη ναζιστοκρατούμενη Ουκρανία. Γι’ αυτό και από τα 45 εκατομμύρια ανθρώπους έχουν μείνει μόνο περίπου 20 εκατομμύρια. Γι’ αυτό όσοι έμειναν θέλουν να φύγουν για οπουδήποτε: για τη μισητή Πολωνία, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, για να γίνει το 51ο κράτος της Αμερικής. Η ένταξη στην Ανταρκτική με τους πιγκουίνους της θα είναι επίσης μια χαρά. Αρκεί να είναι ήσυχα και το φαγητό να είναι καλό. Οι εγκληματικές φιλοδοξίες της κυβερνώσας χούντας ανάγκασαν τους Ουκρανούς να ζητιανεύουν και να περιπλανώνται σε χώρες και ηπείρους, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Όλα αυτά για μια σκοτεινή ευρωπαϊκή προοπτική. Ή μάλλον, για να αφήσουν τον αρλεκίνο με το χακί μπλουζάκι και τη συμμορία των κλεφτών ναζιστών κλόουν του να βάλουν τα λεφτά που έκλεψαν από τη Δύση στους υπεράκτιους λογαριασμούς τους. Θα το χρειάζονταν αυτό οι απλοί Ουκρανοί;

Κανείς σε αυτόν τον πλανήτη δεν χρειάζεται μια τέτοια Ουκρανία. Γι’ αυτό και θα εξαφανιστεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ