Δευτέρα 17.06.2024

Ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον Διονύση Θεοδωράτο, Διευθυντή Εμπορικής Εκμετάλλευσης του Ομίλου «Attica Group»

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης,  συναντήθηκε σήμερα 06.05.2023 με τον Διονύση Θεοδωράτο, Διευθυντή Εμπορικής Εκμετάλλευσης του Ομίλου «Attica Group».

Ο Περιφερειάρχης μετέφερε στον εκπρόσωπο της Ναυτιλιακής Εταιρίας την δυσαρέσκεια των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου και την αναστάτωση που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες λόγω της αντικατάστασης του πλοίου ΔΙΑΓΟΡΑΣ απο το πλοίο ΠΡΕΒΕΛΗ, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των ωρών ταξιδιού από και προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Ο κ. Θεοδωράτος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία με την συντήρηση των πλοίων αποδίδοντας εκεί την αντικατάσταση του ΔΙΑΓΟΡΑΣ, σημειώνοντας πως αυτό θα επανέλθει άμεσα.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Περιφερειάρχης δήλωσε:

«Είχα την χαρά να υποδεχτώ τον “captain” της εταιρίας Attica Group η οποία εξυπηρετεί τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Έθεσα προβληματισμούς των κατοίκων και δικούς μας, βρήκα ανταπόκριση καλή από την εταιρία και κατά συνέπεια τα προβλήματα που θεωρούσε ο κόσμος ότι θα υπήρχαν το καλοκαίρι δεν θα υπάρξουν. Περιμένουμε και ζήτησα και από την εταιρία   με την ολοκλήρωση του δρόμου Καλλονής – Σιγρίου να έχουμε μια καλύτερη εξυπηρέτηση στο Σίγρι, αλλά και στα Μεστά στη Χίο,  τόσο για  τους επιβάτες όσο και για  τις επιχειρήσεις που μεταφέρουν τα προϊόντα τους».

Από την μεριά του ο κ. Θεοδωράτος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ήταν μεγάλη τιμή να συναντήσω τον Περιφερειάρχη σε ένα δύσκολο σύμπλεγμα της Ελλάδος στο οποίο ηγείται. Είναι ένας άνθρωπος που εκτός από Περιφερειάρχης είναι και βαθύς γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως κλάδος λόγω της πρότερης του ενασχόλησης. Τον ευχαριστώ για τα καλά λόγια και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να προσφέρουμε υπηρεσίες ποιότητας σε όλους τους κατοίκους».

Στο περιθώριο της συνάντησης ο Περιφερειάρχης απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Θεοδωράτο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ