Τετάρτη 07.06.2023

Ο πρώην βουλευτής Παύλος Βογιατζής στηρίζει τον Ιάσονα Πιπίνη

Ευθεία στήριξη στον υποψήφιο βουλευτή του Νομού Λέσβου με την Νέα Δημοκρατία κ. Ιάσονα Πιπίνη, δίνει ο πρώην βουλευτής του Νομού κ. Παύλος Βογιατζής.

Λίγες μόλις ημέρες μετά από την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από την Ν.Δ, όπου επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού, ο κ. Βογιατζής ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με τον κ. Πιπίνη, σφίγγοντας τα χέρια, όπου αναφέρει συγκεκριμένα: «Με χαρά συνάντησα τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιάσωνα Πιπίνη! Είναι σημαντικό για την εκλογική μάχη που ο Πρωθυπουργός διάλεξε έναν αξιόλογο νέο άνθρωπο για τον νομό μας! Καλή επιτυχία Ιάσωνα!».

Ο υποψήφιος βουλευτής κ. Ιάσων Πιπίνης σε δήλωση του αναφέρθηκε στη σημασία της στήριξης από τον κ. Βογιατζή. «Ευχαριστώ θερμά τον κ. Παύλο Βογιατζή για τη στήριξη του στο πρόσωπο μου ως υποψήφιος βουλευτής στον Νομό Λέσβου στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Συναντηθήκαμε και συζητήσαμε στη Μυτιλήνη θέματα που απασχολούν τον νομό μας. Ο κ. Βογιατζής είναι ένας άνθρωπος προσηνής, με σημαντική προσφορά στον τόπο μας, που έχει αφήσει ένα έντονο αποτύπωμα στην πολιτική ζωή της Λέσβου, από διάφορες θέσεις. Η στήριξη του στον πολιτικό αγώνα που δίνω, με στόχο να εκλεγώ βουλευτής του Νομού Λέσβου με την Νέα Δημοκρατία, για να μπορέσω να προσφέρω στον τόπο μου, είναι πολύτιμη αλλά και τιμητική», αναφέρει ο κ. Πιπίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες και άλλα πολιτικά πρόσωπα, αλλά και προσωπικότητες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του Νομού Λέσβου αναμένεται να εκφράσουν δημόσια την στήριξη τους στην υποψηφιότητα του κ. Ιάσονα Πιπίνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ