Κυριακή 28.05.2023

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτέθηκε σε ένα ακόμα θέμα ενάντια στο εθνικό συμφέρον» – Ανάρτηση Θεοδωρικάκου για τον φράχτη στον Έβρο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στα social media αναφέρεται στην καταψήφιση της τροπολογίας Παπαδημούλη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την απαγόρευση της χρηματοδότησης του φράχτη στον Έβρο.

Χαρακτηριστικά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε, μεταξύ άλλων, για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα του φράχτη στον Έβρο ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε ένα ακόμη θέμα στη λάθος πλευρά, απέναντι στο εθνικό συμφέρον».

Η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου:

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταψήφισε την τροπολογία Παπαδημούλη για την απαγόρευση χρηματοδότησης του φράχτη από την ΕΕ.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε την τροπολογία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της ευρωπαϊκής “οικογένειας” στην οποία ανήκει η ΝΔ, για την κινητοποίηση κονδυλίων για την ενίσχυση των υποδομών στα σύνορα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε ένα ακόμη θέμα στη λάθος πλευρά, απέναντι στο εθνικό συμφέρον.

Συνεχίζουμε την κατασκευή του φράχτη, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την εξασφάλιση ευρωπαϊκής χρηματοδότησης.

Το έργο είναι υψίστης εθνικής σημασίας, είναι ένα έργο για την ασφάλεια της Πατρίδας μας και θα γίνει σε κάθε περίπτωση».

To άρθρο «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτέθηκε σε ένα ακόμα θέμα ενάντια στο εθνικό συμφέρον» – Ανάρτηση Θεοδωρικάκου για τον φράχτη στον Έβρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ