Τετάρτη 18.05.2022

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει και επενδύει στο λαϊκισμό

Με αναφορές σε «κοράκια εταιρειών ενέργειας», ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να επενδύει στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία, στοχοποιώντας εκ νέου τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, έχοντας επιδοθεί σε μία «εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρα», ανάλογη της περιόδου 2011-2014.

Συγκεκριμένα, επιχειρώντας να απαντήσει στα όσα ο πρωθυπουργός ανέφερε από το βήμα του 14ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τόσο τα περί λαϊκισμού και δημαγωγίας, όσο και το γεγονός ότι έχει επενδύσει στον τορπιλισμό της χώρας προκειμένου να προκαλέσει οργή και κύμα αγανάκτησης ανάλογο με αυτό που τον έφερε στην εξουσία το 2015.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ο κ. Μητσοτάκης όσο καταρρέει τόσο φανερώνει ολοένα και περισσότερο το ποιος πραγματικά είναι.

Από τη μια βάζει πλάτη στα κοράκια των εταιρειών ενέργειας και στον κ. Στάσση που χτίζει βίλες επάνω στους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Από την άλλη κοροϊδεύει τους οικονομικά αδύναμους, λες και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι χρωστάνε, αλλά περιμένουν τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη για να το μάθουν.

Τον κ. Μητσοτάκη δεν τον εμπιστεύεται πλέον κανείς. Έχει κοροϊδέψει τους πάντες για τα πάντα και τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι. Κι αν δεν μας πιστεύει μπορεί να ρωτήσει τον κ. Σαμαρά…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ