Τρίτη 05.07.2022

Ο Τσίπρας ξέχασε αυτούς που πραγματικά δεν μπορούσαν να κοιμηθούν τα βράδια

Αυτό είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη διαδικτυακή εκπομπή «Meeting Point» του newsbomb.gr με τη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη και προκάλεσε πλήθος σχολίων στα social media.

Μάλλον ο Άλέξης Τσίπρας ξέχασε πολλά από τα πράγματα που έκανε όταν είχε αυτός την διακυβέρνηση της χώρας. Ξέχασε ότι πολλοί άνθρωποι δεν κοιμόντουσαν για να πιάσουν ουρά από τα ξημερώματα έξω από τα ΑΤΜ προκειμένου να μπορέσουν να βγάλουν τα 60 ευρώ που μπορούσαν να πάρουν.

Ξέχασε τους επιχειρηματίες που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν γιατί έβλεπαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και το ένα λουκέτο να διαδέχεται το άλλο.

Ξέχασε τους νησιώτες που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν έχοντας να αντιμετωπίσουν την παράνομη μετανάστευση. Ξέχασε τη μεσαία τάξη που σε λίγους μήνες την φτωχοποίησε, όπως και την αγωνία ενός ολόκληρου έθνους που εξαιτίας των κινήσεων της κυβέρνησής του αντιμετώπιζε τον παγκόσμιο χλευασμό.

Ο κύριος Τσίπρας ξέχασε και πολλούς άλλους που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν, αλλά ευτυχώς ο λαός όταν έρθει η ώρα δεν θα ξεχάσει!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ