Πέμπτη 28.09.2023

Οι πρωτιές του Γιώργου Μανούσου!

Ο Γιώργος Μανούσος αποχαιρετάει τη Superleague 1 (τουλάχιστον για εφέτος!) γεμάτος με ατομικές και ομαδικές επιτυχίες στους συλλόγους που αγωνίστικε. 

Στη Superleague έχει αγωνιστεί 1 σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ, 3 με αυτή της ΑΕΛΚ, 1 με τον Πλατανιά, 4 με τον Ατρόμητο, και 2 με την Λαμία.

Ο Μανούσος κατάφερε να είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία των play out της Superleague αυτή τη στιγμή με 9 τέρματα, πρώτος σκόρερ του Ατρομήτου Αθηνών στην Ευρώπη με 4 τέρματα, ενώ ως αρχηγός της ΑΕΛΚ είναι και θα είναι ο ρεκορντμαν σε συμμετοχές (169) αλλά και γκολ ως σκόρερ (40) στις επαγγελματικές κατηγορίες για το σύλλογο που έφτασε στα μεγάλα σαλόνια τα προηγούμενα χρόνια.

Σε ένα στατιστικό που θυμίζει Μέσι αλλά όντως ισχύει ο Γιώργος Μανούσος κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σχεδόν κόντρα σε όλες τις ομάδες που αγωνίστικε στην 1η κατηγορία. Κάποιες όπως πχ τα Γιάννενα του ξέφυγαν, αλλά έχει σκοράρει στο κύπελλο Ελλάδος κόντρα σε αυτά, όπως και κόντρα στον Ηρακλή. Ο Παναθηναϊκός και ο Εργοτέλης φαίνεται πως είναι οι μοναδικές ομάδες στις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει στη μεγάλη κατηγορία.

Μην ξεχνάμε πως πριν κάποια χρόνια αγωνιζόταν περισσότερο ως εξτρέμ πάρα ως κεντρικός επιθετικός.

Και μπορεί να βρέθηκε κοντά σε μεγάλη μεταγραφή όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν, αυτό όμως δεν έγινε. Ίσως το σημαντικότερο είναι ότι σε όποια ομάδα και αν πήγε είχε την εκτίμηση και το σεβασμό.

Με τον Αιολικό κάτι έχει αφήσει όπως έχει πει και πλέον οι φίλοι της ομάδας που την είδαν να ανεβαίνει κατηγορία μετά 37 χρόνια, έχουν αρκετές φιλοδοξίες για τη σεζόν που μόλις αρχίζει.

πηγή: ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ