Πέμπτη 29.02.2024

Οι σπουδαστές της ΣΑΕΚ Λήμνου ετοίμασαν έναν πλούσιο μπουφέ για την κοπή πίτας του Γηροκομείου

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου Αδελφότητας Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ.

Για τη συμμετοχή του στη χθεσινή εκδήλωση, το ΣΑΕΚ Λήμνου αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Στην εκδήλωση προσκλήθηκε και παραβρέθηκε η Διευθύντρια της Σχολής κα Λυγδά Ιουλία.

Σε συνέχεια της άψογης συνεργασίας που έχει η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Λήμνου με το Γηροκομείο τα τρία τελευταία χρόνια, ζητήθηκε από την Διοίκηση του Γηροκομείου η συμβολή της ΣΑΕΚ και φυσικά η Διευθύντρια της Σχολής με χαρά και προθυμία ανταποκρίθηκε αμέσως!

Εν μέσω εξεταστικής περιόδου, οι Σεφ εκπαιδευτές της Σχολής κ. Ηλίας Κελεμένης και Δούκας Βάρος μαζί με αρκετούς εθελοντές σπουδαστές του τμήματος ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ΣΕΦ Α’ εξαμήνου της ΣΑΕΚ πήγαν στην κουζίνα του Γηροκομείου την Πέμπτη το απόγευμα και την Παρασκευή το πρωί και έφτιαξαν τις βασιλόπιτες και πλούσια εδέσματα, φαγητά και γλυκά για τον μπουφέ της εκδήλωσης. 

Τα συγχαρητήρια, τα μπράβο και τα πολύ όμορφα και θετικά σχόλια που δέχτηκαν από όλο τον κόσμο, που παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας, είναι για την Διευθύντρια, τους εκπαιδευτές Σεφ και τους σπουδαστές Μαγειρικής η μεγαλύτερη ικανοποίηση και ανταμοιβή!!! Τους δίνει ώθηση και δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους το ίδιο δυναμικά!!!

Η Διεύθυνση της Σ.Α.Ε.Κ ευχαριστεί τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Καλού Σαμαρείτη για την εμπιστοσύνη και την όμορφη συνεργασία τους!!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ