Τετάρτη 07.12.2022

Όλο το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για τον Mad Clip – Χάθηκε άδικα, δεν έκανε κόντρα, δεν είχε πάρει ναρκωτικά

Όταν τη ζεστή νύχτα του περασμένου Σεπτέμβρη η θηριώδης Porsche του Mad Clip έφυγε από τον δρόμο και ο δημοφιλής τραγουδιστής βρήκε τραγικό θάνατο, οι φήμες, τα σενάρια και οι εικασίες για το τι είχε συμβεί δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα μυστηρίου. Από το να συμμετείχε ο 34χρονος ράπερ σε μια κόντρα με ένα «άγριο» Audi R8, μέχρι κάτι ύποπτο να έπεσε στο οδόστρωμα για να κάνει το coupe του καλλιτέχνη να καρφωθεί στην κολόνα.

Σχεδόν δέκα μήνες μετά, το «ΘΕΜΑ» ανοίγει τον φάκελο «Mad Clip» και φωτίζει δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο τη διαδρομή του θανάτου. Μέσα από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, του οδηγού του R8, το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα και τα βίντεο από ένα πρατήριο καυσίμων, μια τράπεζα και ένα κινητό τηλέφωνο αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια.

Γιατί τα ερωτήματα για το αν η Porsche ήταν σε καλή κατάσταση, τα λάστιχα, τα φρένα και το τιμόνι της, αν το Audi πραγματοποιούσε κόντρα με τον Mad Clip, αν ο ίδιος είχε καταναλώσει αλκοόλ, βρίσκουν απαντήσεις και το συμπέρασμα είναι καταλυτικό.

Όπως προκύπτει, τα δύο αυτοκίνητα δεν έκαναν κόντρα, κινούνταν με 135 χιλιόμετρα την ώρα, όταν το όριο είναι 50, η Porsche, ήταν σε καλή κατάσταση και «φορούσε» ελαστικά ενός έτους ειδικά για πίστα, ενώ ο 34χρονος τραγουδιστής είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ, που ισοδυναμεί σε 2 με 3 ποτά. Ναρκωτικά ή άλλες ουσίες δεν βρέθηκαν και όπως κλείνει το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα Δαμιανού Ρόρρη, «το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου της Porsche από τον οδηγό». Φυσικά, αναλύεται διεξοδικά τι ακριβώς πήγε στραβά και ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

«Ανάποδο τιμόνι»

Την ανάλυση του τροχαίου δυστυχήματος ανέλαβε ο ειδικός τεχνολόγος μηχανικός οχημάτων και πραγματογνώμονας κ. Ρόρρης μετά την ανάθεση από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής. «Το τροχαίο ατύχημα έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 02:15 στη λεωφόρο Αθήνας στο ύψος της οδού Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Το όχημα, με κατεύθυνση προς Πειραιά, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο κράσπεδο της διαχωριστικής νησίδας και σε μεταλλικό φωτεινό στύλο. Εξετάστηκε και αν υπήρχε εμπλοκή και δεύτερου οχήματος μάρκας Audi R8».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ