Πέμπτη 30.06.2022

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τις “Εικόνες” με τον Τάσο Δούση στην Λήμνο.

Ολοκληρώθηκαν  τα γυρίσματα για την εκπομπή «Εικόνες» που παρουσιάζει  ο δημοσιογράφος Τάσος Δούσης με τελευταίο σταθμό την Λήμνο. Ο δημοφιλής δημοσιογράφος βρέθηκε στο νησί του Ηφαίστου  για τέσσερις μέρες καταγράφοντας τις ομορφιές του  σε μια παραγωγή που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνέχεια της παρουσίασης που προηγήθηκε σε Χίο και Μυτιλήνη.

Συνολικά η εκπομπή «Εικόνες» θα προβάλει σε πέντε επεισόδια  αρχής γενομένης από  το προσεχές Σαββατοκύριακο με την Χίο τις ομορφιές τα αξιοθέατα, μοναδικές ιστορίες των νησιών μας με τον Τάσο Δούση να αναδεικνύει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και μάλιστα την κατάλληλη εποχή που οι επισκέπτες σχεδιάζουν τις διακοπές τους.

Στην Λήμνο  ο Τάσος Δούσης και το συνεργείο του επισκέφτηκε το 80% του νησιού καταγράφοντας από τις Αμμοθίνες και την Κακαβιώτισσα μέχρι το Μούδρο  και το Κέρος ενώ μεγάλο μέρος της εκπομπής  παρουσιάζει την Λήμνο από ψηλά καθώς έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις λήψεις με drone. Δεν λείπουν και οι εκπλήξεις με εμφανίσεις και τρίτων προσώπων κάτι που ο Δημοσιογράφος αποφεύγει στις εκπομπές του όμως στην Λήμνο συνάντησε όπως ο ίδιος είπε μια ιδιαίτερη ζεστασιά που συνοδεύτηκε από συναισθηματική φόρτιση μια και οι μνήμες του από την στρατιωτική του θητεία στην Λήμνο είναι ακόμη ζωντανές! Η συνέχεια επί της οθόνης σε 3-4 εβδομάδες!

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :

https://www.limnosreport.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ