Σάββατο 02.03.2024

Ολοκληρώθηκε σημαντικό έργο στην Κώμη

 Εντός της Κοινότητας Κώμης πραγματοποιήθηκε μια σοβαρή παρέμβαση στο οδικό δίκτυο εκ μέρους του Δήμου, που διασφάλισε στους κατοίκους την απρόσκοπτη μετακίνηση τους στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, διαπλατύνθηκε η οδός, ώστε από τα δύο μέτρα να γίνει περισσότερα από τέσσερα μέτρα. Ταυτόχρονα, έγινε τοιχίο αντιστήριξης, μήκους 17 μ., από σκυρόδεμα που συγκράτησε τις επιχωματώσεις και την τσιμεντόστρωση, ενώ τοποθετήθηκε και περίφραξη. Παράλληλα τσιμεντοστρώθηκαν τμήματα δρόμων, μέσα στο χωριό, συνολικού μήκους 100 μ.

Ο χώρος μετά την παρέμβαση

Ο χώρος πριν την παρέμβαση

Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Τζιμής, δήλωσε: «Κατασκευάσαμε ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο αποτελούσε αίτημα δεκαετιών. Σήμερα, το έργο αυτό εγγυάται την ασφαλή διέλευση όλων των οχημάτων αλλά και των πεζών και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Γιατί ο δρόμος ήταν πολύ στενός, αφού επέτρεπε να διέρχεται με ασφάλεια μόνο ένα αυτοκίνητο και, μάλιστα, λόγω χρήσης είχε υποστεί έντονες φθορές, εγκυμονώντας κινδύνους για τους διακινούμενους επιβάτες και τα διερχόμενα οχήματα. Ακόμη ένα έργο, όπως και στο αποπερατωθέν, πριν από 5 μήνες, έργο στον Επάνω Χάλικα Μυτιλήνης, που εγκυμονούσε κινδύνους στη μετακίνηση, αποκαταστάθηκε και δόθηκε ασφαλές στους κατοίκους αυτών των οικισμών».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

3:11 μμ

re