Τρίτη 06.06.2023

Ολοκληρώθηκε «Το καλάθι της Αγάπης» από τον Ερυθρό Σταυρό

Το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης» που υλοποιεί, προχώρησε στην διάθεση τροφίμων σε 300 ευάλωτες οικογένειες του νησιού.

Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης & τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες που απλόχερα πρόσφεραν τρόφιμα για να ενισχύσουν την δράση του Τμήματος σε μια δύσκολη για όλους εποχή, τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό για την διάθεση τροφίμων στο Τμήμα, καθώς επίσης και τους ακούραστους εθελοντές & εθελόντριες που συμμετείχαν στην υλοποίηση της δράσης.

Ευχαριστούμε θερμά τα Σούπερ Μάρκετ «ΑΒ», «My Market» & «Μασούτης» που συνεργάστηκαν με το Τμήμα για την τοποθέτηση καλαθιών για την συγκέντρωση τροφίμων.

 

Θερμές ευχαριστίες στις εταιρείες που διέθεσαν δωρεάν τρόφιμα στο πλαίσιο της δράσης και οι οποίες είναι οι εξής: Σούπερ Μάρκετ ΑΒ, Σούπερ Μάρκετ «Μυτιλήνη», Μανώλης Χατζέλης – Ανώνυμη Πτηνοτροφική Εταιρεία, Catering Elaitis – Εμμανουήλ Τζανέτος.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει φέτος 146 χρόνια αδιάκοπης εθελοντικής δράσης & προσφοράς βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.

Ευχές σε όλους τους συμπολίτες μας για καλή Ανάσταση, με υγεία & αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο !!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ