Τρίτη 06.06.2023

Ομιλία συσπείρωσης και νίκης χθες από τον Χαράλαμπο Αθανασίου με πάνω από 1000 άτομα στη Λέσβο

Μεγάλη σε κόσμο ομιλία πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου στο Δημοτικό θέατρο της Μυτιλήνης.

Στην ομιλία βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, οι Δήμαρχοι Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης και Δυτικής Λέσβου , ο Διοικητής του Νοσοκομείου κύριος Καμπούρης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ησυνυποψήφια στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Λέσβο Αφροδίτη Βατή ,ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Καρασαρίνης, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λέσβου Προκόπης Τζιμής, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γεώργιος Στρατηγέλλης, πρώην Πρόεδροι ΔΕΕΠ και αμέτρητα στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Τον Αντιπρόεδρο προλόγησε η εκπαιδευτικός και περιφερειακή διευθύντρια Αικατερίνη Στρατάκη.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρώην Βουλευτής Γιάννης Γιαννέλης και η γιατρός του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και πρώην υποψήφια βουλευτής Νομού Λέσβου της ΝΔ κ Μακρη, ενώ απέστειλε χαιρετισμό και ο πρ Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και συμπατριώτης μας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Υπήρχε έντονος παλμός της ΟΝΝΕΔ ,αλλά και τεράστιος ενθουσιασμός στον κόσμο, δείχνοντας ότι η παράταξη είναι έτοιμη για μία μεγάλη νίκη στις 21 Μαίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ