Παρασκευή 09.06.2023

Πάει και στη Θεσσαλονίκη η Tesla

Νέα αντιπροσωπεία ετοιμάζει η Tesla που δρομολογεί τις εξελίξεις για τη φετινή χρονιά. Το Newsauto έχει το σχετικό ρεπορτάζ…

Οι πωλήσεις της Tesla στην Ελλάδα έχουν ανοδική πορεία και αυτό αποτυπώνεται στις ταξινομήσεις. Όπως γράψαμε πριν από λίγες ημέρες, η αμερικάνικη φίρμα θα σημειώσει τον Μάρτιο ρεκόρ πωλήσεων, κάτι που άλλωστε θα μάθουμε πολύ σύντομα, όταν κι ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ.

Να σημειώσουμε ότι οι πωλήσεις της Tesla πραγματοποιούνται μόνο διαδικτυακά, ενώ εδώ και μερικούς μήνες οι υποψήφιοι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το ένα και μοναδικό κατάστημα που βρίσκεται στο Μαρούσι. Ωστόσο όπως έχει αποδειχτεί, η ζήτηση είναι μεγάλη και μία μόνο αντιπροσωπεία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν.

Στη Βόρεια Ελλάδα η απόκτηση ενός Tesla γίνεται ακόμα πιο δύσκολη καθώς οι ενδιαφερόμενοι πελάτες δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη γκάμα με τα μοντέλα. Όπως όμως φαίνεται τα δεδομένα θα αλλάξουν και μάλιστα πολύ σύντομα.

Η δεύτερη αντιπροσωπεία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto, μέχρι το καλοκαίρι η αμερικάνικη φίρμα θα έχει δημιουργήσει ένα δικό της χώρο σε πολυκατάστημα, κάτι αντίστοιχο που είχαμε δει και στην Αθήνα με το Golden Hall. Εκεί θα τοποθετηθούν μοντέλα της μάρκας ενώ θα μπορεί ο καθένας να παίρνει πληροφορίες και φυσικά να κλείνει και test drive.

Ωστόσο, θα υπάρξει και συνέχεια καθώς μέχρι τέλος του έτους ή το αργότερο αρχές του 2024 θα δημιουργηθεί και αντιπροσωπεία της Tesla στην Θεσσαλονίκη, η οποία θα είναι η δεύτερη στην Ελλάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

9:00 πμ

Moria Run 2023