Τρίτη 06.06.2023

Παιδιά, εκπαιδευτικοί και γονείς «στόλισαν» την άνοιξη στο Γυμνάσιο Μούδρου

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης», Μαρία Παπαπαναγιώτου, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, για την πρωτοβουλία του να εξωραΐσει την αυλή του σχολείου:

“Ο πάντα πρόθυμος και δημιουργικός Σύλλογός μας αφιέρωσε ώρες, μόχθο, χρήματα, αγάπη και χαμόγελο για να δεντροφυτεύσει και να καλλωπίσει τον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Μούδρου με τη βοήθεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Η όμορφη προσπάθεια μετατράπηκε σε μια μικρή γιορτή, καθώς η επαφή με τη φύση έφερε χαρά, χορό και κέφι σε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά. Η επαφή με τη γη και ο σεβασμός αυτών που οι ίδιοι δημιουργούμε είναι το καλύτερο βιωματικό μάθημα, ιδιαίτερα, όταν στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε τη σύμπραξη όλων των μελών της σχολικής κοινότητας.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κατσανέρη Δέσποινα, τα μέλη του Συλλόγου, αγαπητές κκ. Μπαλτζή-Κεχαγιά Νίκη, Κεχαγιά Ιωάννα, Ρενταρη Εύα, όλους τους γονείς που διέθεσαν το χρόνο τους, κόπιασαν μαζί μας και μας χάρισαν την τεχνογνωσία τους, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους μαθητές μας που δούλεψαν με κέφι και μεράκι.

Ευχαριστούμε, επίσης,

τον κ. Χρήστο Μακρή για τη δωρεά ενός ποδηλάτου Mountain Bike που κληρώθηκε. Τυχερός ο κ. Ψαρρής Ιωάννης.

τα ανθοπωλεία της κ. Αλεξάνδου Σεβαστής και της κ. Γιαννάκαρου Αλεξάνδρας

τον κ. Αποστολίδη Ευάγγελο που έψησε τα σουβλάκια του Συλλόγου για όλα τα παιδιά

τον κ. Ψαρρή Ιωάννη που απομάκρυνε τα χόρτα μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Ευχόμαστε όσα φυτέψαμε να ανθίσουν και να ευδοκιμήσουν μαζί με τα παιδιά μας”. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ