Τετάρτη 29.11.2023

Παναγιώτης Κουνέλλης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πανάγο Κουφέλο “Ζητώντας την ψήφο των δημοτών μου, αυτομάτως ζητώ να με εμπιστευτούν”

Σήμερα τελευταία ημέρα παρουσίασης των υποψηφιών μας και εμείς αναδημοσιεύουμε τις συνεντεύξεις που έδωσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι!

Καλή τους επιτυχία!

 

Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στις συνεντεύξεις του Lesvos Pen τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο για το Δήμο Μυτιλήνης με επικεφαλής τον Πανάγο Κουφέλο, τον δικηγόρο Παναγιώτη Κουνέλλη .

Ο Παναγιώτης είναι ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος είναι δικηγόρος και διακρίνεται για τη μαχητικότητα και αξιοπρέπειά του.

Συμμετέχει για πρώτη φορά σε Αυτοδιοκητικές Εκλογές και στόχο έχει να μπορέσει να εκπροσωπήσει όσο καλύτερα μπορεί τους συνδημότες του στο επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

1.Συμμετέχετε στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές με τον κύριο Κουφέλο. Ποιοι ήταν οι βασικοί λόγοι για αυτή την απόφαση ;

Αποδεχόμενος την πρόσκληση – πρόκληση του φίλου μου, Πανάγου Κουφέλου, αποφάσισα για πρώτη φορά να κατέλθω στις επερχόμενες εκλογές και να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, γνωρίζοντας  την ευθύνη που αυτή κουβαλά. Στο πρόσωπο του Πανάγου διακρίνω δυο βασικές αρχές, την ευθύτητα και την ειλικρίνεια. Είναι ένας πολύ συνεργάσιμος και ανοιχτός άνθρωπος. Όταν μιλάς μαζί του, έχει τη διάθεση να ακούσει αλλά και να σου εξηγήσει. Κατάφερε και συγκρότησε μια ομάδα με ανθρώπους της ηλικίας μας, (μ.ο ηλικίας συνδυασμού τα 45 έτη) με γνώσεις, «φρέσκιες» ιδέες και όρεξη για δουλειά και δράση.

2.Ποιος ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης σε πρώτο βαθμό κατά τη δική σας κρίση;

 

Ο πρώτος βαθμός Αυτοδιοίκησης αποτελεί ίσως έναν από τους βασικότερους πυλώνες Αυτοδιοίκησης στη Δημοκρατία μας. Η εγγύτητα με τον πολίτη είναι αυτή που προσφέρει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Δίνεται έτσι η δυνατότητα να γνωρίσεις από πρώτο χέρι τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο. Η επαφή με τον πολίτη σε κάνει μέρος του μικρόκοσμού του, κατανοώντας και επιλύοντας  καίρια ζητήματα της καθημερινότητας του.

3.Πείτε μας για ποιο λόγο οι πολίτες να ψηφίσουν τον Πανάγο Κουφέλο ;

Ο Πανάγος Κουφέλος έχει αποδείξει με τον πιο άμεσο τρόπο ότι, μπορεί να ανταπεξέλθει  σε κάθε πρόβλημα και ανάγκη που απασχολεί τον πολίτη. Ένας χαρισματικός, ακέραιος και ευθύς άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει το Δήμο μας την επόμενη μέρα.

4.Παναγιώτης Κουνέλλης:  Για ποιο λόγο να σας ψηφίσει ένας πολίτης του Δήμου Μυτιλήνης; Πείτε μας κάποιες βασικές σας σκέψεις για το τί θέλετε να προτείνετε την επόμενη ημέρα ως μέλος της Δημοτικής Αρχής ;

Ο πιο ισχυρός τρόπος για να εκφράσεις τη γνώμη σου είναι δια της ψήφου σου. Ζητώντας την ψήφο των δημοτών μου, αυτομάτως ζητώ να με εμπιστευτούν  ώστε να εκφράσω αυτό για το οποίο οι ίδιοι μου δίνουν εντολή. Μερικά από τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας είναι η ποιότητα ζωής του (πάρκα, χώροι πρασίνου, πεζόδρομοι), η οδική συμπεριφορά των Δημοτών μας, η  ίση μεταχείριση των ατόμων με αναπηρία, ο πρωτογενής τομέας και η ανάδειξή του, ο αθλητισμός,  η διαχείριση δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων κ.α.

 

5.Πείτε μας λίγα πράγματα για εσάς: Τί κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας , ποια τα χόμπι σας, για την οικογένειά σας και τους μελλοντικούς σας στόχους;

Είμαι παντρεμένος με την επιχειρηματία, Δάφνη Χατζηχαραλάμπους και έχουμε αποκτήσει δύο αγοράκια. Τον χρόνο μου προσπαθώ να τον μοιράζω έτσι ώστε να είμαι όσο  το δυνατόν περισσότερο κοντά στη σύζυγό μου και στα παιδιά μου. Θα έλεγε κανείς ότι, είμαστε νέοι γονείς. Πιστεύω πολύ στον θεσμό της οικογένειας. Η οικογένεια αποτελεί το βασικό κύτταρο της οργανωμένης κοινωνίας συμβίωσης.

Η καθιέρωση του θεσμού αυτού έγινε από τα πρώτα βήματα ζωής του ανθρώπου και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο τόσο στο κοινωνικό σύνολο όσο και στη ζωή των μεμονωμένων ατόμων.

Το χόμπι μου είναι το τένις. Προσπαθώ να παίζω δύο φορές την εβδομάδα.

Επίσης παίζω κιθάρα.  Από μικρό παιδί ασχολούμαι με τη μουσική. Η επαφή με τη μουσική έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τη διάθεση, καταπολεμά αρνητικά συναισθήματα, χαλαρώνει τον άνθρωπο και τον οδηγεί στην αυτογνωσία και στην αυτοβελτίωση.

 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προτάσεις του Παναγιώτη και στα social media

 https://www.facebook.com/panagiotis.kounellis 

  https://www.instagram.com/panagiotiskoun/

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ