Δευτέρα 17.06.2024

Παρεμβάσεις σε 300 χλμ. αγροτικής και δασικής οδοποιίας στην ΠΒΑ

Η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει τις παρεμβάσεις της στην αγροτική και δασική οδοποιία σε όλο το νησί, διαθέτοντας μηχανήματα και προσωπικό, μετά από εντολή του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη.

Το τελευταίο εξάμηνο έχουν γίνει παρεμβάσεις στις περιοχές Άργενος, Συκαμιά, Κλειού, Κάπη, Τρίγωνας, Μεγαλοχώρι, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Ακράσι, Πλωμάρι, Κεραμειά, Καγιάνι και Χάλικας, συνολικού μήκους 300 χιλιομέτρων.

Παρεμβάσεις στην αγροτική και δασική οδοποιία γίνονται από την αρχή της θητείας της Περιφερειακής Αρχής, σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων και κατόπιν αιτημάτων αυτών.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Από την αρχή της θητείας μας θέσαμε ως πρωταρχικό στόχο πέρα από τα μεγάλα και αναπτυξιακά έργα που υλοποιούμε και δρομολογούμε, να διευκολύνουμε όπου αυτό είναι δυνατό και την καθημερινότητα των πολιτών.  Για τους αγρότες και κτηνοτρόφους είναι σημαντικό να μπορούν να έχουν καλή πρόσβαση στα κτήματα και στις επιχειρήσεις τους. Η καλή συνεργασία με τους Προέδρους και η εξαιρετική δουλειά του προσωπικού της Περιφέρειας αποδίδουν αποτέλεσμα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ