Σάββατο 28.05.2022

Πάτρα: Πώς αντέδρασε ο Μάνος Δασκαλάκης, όταν είδε τις φωτογραφίες με τη νεκρή Ίριδα

Σε σοκ βρέθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης , μόλις αντίκρισε τις φωτογραφίες της νεκρής Ίριδας, όπως αποκάλυψε σήμερα ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες πριν μερικές ημέρες.

Η αίσθηση που έχει ο δημοσιογράφος για τον Μάνο Δασκαλάκη, μετά και την αντίδρασή του στις φωτογραφίες, είναι ότι πλέον ο πατέρας των τριών παιδιών είναι πεπεισμένος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήταν αυτό που έδειχνε μπροστά του σε σχέση με τα παιδιά τους.

Σημαντικές οι επόμενες 10 – 15 ημέρες

Όπως επισήμανε ο κ. Κουσουλός, μιλώντας στον Alpha, οι επόμενες 10 με 15 ημέρες είναι πολύ σημαντικές, υπό την έννοια της νέας έρευνας των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογριά.

Όσον αφορά στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος με την νεκρή Ίριδα, απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για photoshop, λέγοντας ότι δεν είναι.

«Ακόμα και η Ρούλα Πισπιρίγκου στο τέλος της ημέρας, νομίζω ότι αναγνώρισε τελικά ότι στις φωτογραφίες είναι η Ίριδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουσουλός.

Σχετικά με την πορεία αυτών των φωτογραφιών, ο δημοσιογράφος είπε ότι «παράπεσαν» από την δικογραφία και γι’ αυτό δεν εστάλησαν ποτέ στην Αθήνα. «Πλέον περιλαμβάνονται» στη δικογραφία, όπως αποκάλυψε ο κ. Κουσουλός.

Μία ώρα νωρίτερα ο θάνατος της Ίριδας

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας σήμερα στο ΜEGA για τον θάνατο της Ίριδας, ανέφερε πως η δηλωθείσα ώρα θανάτου του παιδιού διαφέρει από την πραγματική.

«Η τυπική ώρα θανάτου που συμπληρώνεται στο νοσοκομείο είναι η ώρα που σταματάει η διαδικασία της ανάνηψης. Η πραγματική ώρα θανάτου θέλει προσωπική μελέτη και κρίση των στοιχείων.

Αναφέρουν ένα παγωμένο σώμα, δεν αναφέρουν πτωματικές υποστάσεις, δεν υπάρχει μυϊκή ακαμψία, συνεπώς όλα αυτά πρέπει να συνεκτιμηθούν.

Το ορθό είναι να ξέρουμε την ακριβή θερμοκρασία του πυρήνα του σώματος. Εάν κρίνουμε ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ έχουν μία σχετική εμπειρία και ξέρουν εάν ακουμπήσουν ένα σώμα να υπολογίσουν τη θερμοκρασία, τότε υπολογίζουμε ότι έχει χαθεί τουλάχιστον ένας βαθμός Κελσίου», επισήμανε.

«Από τη στιγμή που δεν υπάρχει μυϊκή ακαμψία, που ξεκινά να δημιουργείται μετά από 3 ώρες, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως ο θάνατος να έχει επέλθει μία ώρα περίπου πριν την δηλωθείσα ώρα, είναι μία εκτίμηση με επιφύλαξη. Οι ΕΚΑΒίτες περιγράφουν ότι το σώμα του παιδιού ήταν ψυχρό τη στιγμή που το βρήκαν και Στο σπίτι έφτασαν 11.35», συμπλήρωσε.

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.parapolitika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με αφορμή τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Porto Myrina Palace, ο χρυσός ολυμπιονίκης και αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Κεντέρης βρέθηκε στη Λήμνο, επισκέφθηκε το Στάδιο του Κοντοπουλίου και συνομίλησε με τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και τα διοικητικά στελέχη της Α.Ο. Ηφαιστίας. Η επίσημα ανάρτηση της Α.Ο. Ηφαιστίας Κοντοπουλίου αναφέρει: Επίσκεψη Κώστα Κεντέρη!!! Με αφορμή τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Porto Myrina Palace, ο χρυσός ολυμπιονίκης και αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Κεντέρης βρέθηκε στη Λήμνο και είχε σειρά συναντήσεων για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες. Επισκέφτηκε τα 2 σωματεία που καλλιεργούν τον κλασικό αθλητισμό στο νησί και είχε συνομιλίες με αθλητές, προπονητές και παράγοντες. Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά τον υποδεχθήκαμε και στο Στάδιο Κοντοπουλίου, τον ενημερώσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και κυρίως για το γηπεδικό, ενω τα παιδιά μας είχαν την τύχη να φωτογραφηθούν μαζί του!!!

28.05.2022 - 3:00 μμ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ