Παρασκευή 24.05.2024

Peaky Blinders: Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν τον Σεπτέμβριο, ο Κίλιαν Μέρφι είναι έτοιμος, δήλωσε ο σκηνοθέτης

Ο Βρετανός σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος Στίβεν Νάιτ σε συνέντευξή του στο ΝΜΕ δήλωσε ότι η παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Peaky Blinders» με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο του Τόμας Σέλμπι, είναι στα σκαριά και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

«Θα γίνει αυτόν τον Σεπτέμβριο. Τώρα επιμελούμαστε τις τελευταίες λεπτομέρειες και θα συνεχίσουμε μέχρι και την τελευταία ημέρα πριν αρχίσουμε τα γυρίσματα. Έχουμε τακτοποιήσει τα πάντα, έχουμε όλες τις δεσμεύσεις που χρειαζόμαστε, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε» δήλωσε ο σκηνοθέτης.

«Νομίζω ότι η ταινία θα είναι το επόμενο βήμα και είναι υπέροχο που οι θαυμαστές του “Peaky Blinders” θα μπορούν να συναντηθούν σε ένα μέρος και να το παρακολουθήσουν. Ο προϋπολογισμός θα είναι μεγαλύτερος και εφόσον ξέρουμε ότι τελειώνει αυτό το κεφάλαιο, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο Κίλιαν[Μέρφι] είναι πραγματικά έτοιμος. Οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα» ανέφερε.

Επίσης αποκάλυψε ότι ο διάσημος Ιρλανδός ηθοποιός μετά από «κάθε βράβευση» μέχρι την κούρσα των Όσκαρ του έστελνε μήνυμα γράφοντας πόσο «ανυπομονεί» να ερμηνεύσει ξανά τον ρόλο με τον οποίο ταυτίστηκε.

«Δεν είναι καταπληκτικό; Χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν γιατί το αξίζει. Μετά από κάθε βραβείο που κέρδιζε, έστελνε μήνυμα και έλεγε: “Πραγματικά ανυπομονώ να κάνω το Peaky”. Επιβέβαιωσε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό που θα κάνουμε στη συνέχεια» διευκρίνισε.

 

πηγή: protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ