Παρασκευή 24.03.2023

Πέντε ταινίες που αξίζει να δείτε αυτόν τον μήνα στο Netflix

Κάθε μήνα το Netflix προσθέτει στις λίστες αναπαραγωγής του νέες ταινίες, ντοκιμαντέρ και σειρές, οι οποίες ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα όλων και καλύπτουν μία ευρεία γκάμα θεμάτων.

Είτε αγαπάτε την κωμωδία είτε το δράμα είτε την περιπέτεια, στη δημοφιλή πλατφόρμα τον Μάρτιο κυκλοφορούν ορισμένες ταινίες που αξίζει να δείτε.

Ο Θόρυβος – Θρίλερ

 

Αφού μετακομίζει με την οικογένειά του στο πατρικό του, ένας άντρας ερευνά ένα ατύχημα σε εργοστάσιο που έχει σχέση με τον πατέρα του και σκοτεινά οικογενειακά μυστικά.

Έρχεται στις 17 Μαρτίου.

O βασιλιάς των Σκιών – Δράμα

Μετά τον θάνατο του πατέρα τους, δυο ετεροθαλή αδέρφια γίνονται εχθροί σε μια κλιμακούμενη σύγκρουση με τραγικές συνέπειες.

Έρχεται από 17 Μαρτίου.

Ο Μάγος και η Ελεφαντίνα -Παιδικό

Ένα αποφασιστικό αγόρι δέχεται την πρόκληση ενός βασιλιά να εκπληρώσει τρεις απίθανες αποστολές, για να αποκτήσει μια μαγική ελεφαντίνα και να κυνηγήσει το πεπρωμένο του.

Έρχεται στις 17 Μαρτίου.

Kill Boksoon – Δράση

Η ιστορία έχει κεντρική ηρωίδα τη δολοφόνο Γκιλ Μποκσούν που είναι γνωστή σε όλη την Ασία για τον αδίστακτο χαρακτήρα της και για το ποσοστό επιτυχίας 100%. Παρόλο που μπορεί να μετατρέψει κάθε αντικείμενο σε φονικό όπλο, η ανύπαντρη μητέρα ζορίζεται να μεγαλώσει τη 15χρονη κόρη της που βιώνει τα δύσκολα χρόνια της εφηβείας, προσπαθώντας παράλληλα να της κρύψει την πραγματική της δουλειά.

Έρχεται στις 31 Μαρτίου.

Murder Mystery 2 – Περιπέτεια

Οι ντετέκτιβ Νικ και Όντρι Σπιτς, που προσπαθούν να ανοίξουν το γραφείο τους, βρίσκονται στο επίκεντρο μιας διεθνούς έρευνας όταν ένας φίλος τους πέφτει θύμα απαγωγής.

Έρχεται στις 31 Μαρτίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ