Πέμπτη 30.06.2022

Περήφανοι στον Αετό και με το δίκιο τους!

Ο Αετός Λουτρών τερμάτισε 4ος στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική και με τις νέες μεθόδους ισοβαθμιών δεν μπορεί να πανηγυρίσει τουλάχιστον για την ώρα την άνοδο του.

Με ένα μπάτζετ περίπου 40-50.000€ η ομάδα της Λέσβου έδωσε μάχες κόντρα στον Ιάλυσο Ρόδου που κράτησε πολλούς παίκτες από τη περσινή σεζόν του στη Superleague 2 αλλά και με τον πολύ δυνατό Άρη Πετρούπολης. Η Μαρκό χθεσινή αντίπαλος και αυτή σε μπάτζετ υπερτερούσε από τον Αετό με αρκετούς παίκτες επιπέδου Γ’ Εθνικής. Ασφαλώς και η Ελλάς Σύρου που κατετάγη 5η στη βαθμολογία είδε και αυτή ένα ακριβό ρόστερ.

Ο Αετός σχεδόν όλοι παίκτες του αν και έχουν παίξει σε παραπάνω κατηγορίες έχουν διαφορές άλλες δουλειές και δε ζουν απόλυτα από το ποδόσφαιρο.

Με κόντρα διαιτησίες, με αλλαγες ομάδων στον όμιλο τελευταία στιγμή…με αλλαγές κριτηρίων στην ισοβαθμία ο Αετός κατάφερε να μαζέψει 9 βαθμούς σε έξι παιχνίδια και σίγουρα εκεί που αδίκησε τον εαυτό του ήταν στο ματς της Χίου και στα Λουτρά με Ηρόδοτο που δεν άξιζε να χάσει και στα δύο αυτά ματς.

Η προσπάθεια για άνοδο πρέπει να συνεχιστεί με κάθε νομικό τρόπο, το αξίζουν τα παιδιά!

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :
https://athlitikometopo.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ