Τετάρτη 27.09.2023

Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου του Ε.Ε.Σ. :Δράση ενημέρωσης Σάββατο 10 Ιουνίου πλατεία Υψιπύλης.

Εορτασμός της Ημέρας Ίδρυσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023, συμπληρώνει 146 έτη συνεχούς πορείας και προσφοράς προς την Ελληνική κοινωνία, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι είναι στενά συνυφασμένος με την ιστορία του Έθνους μας. 

Στο πλαίσιο αυτό, ως Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου του Ε.Ε.Σ., ανήμερα της επετείου ίδρυσης του Ε.Ε.Σ, το Σάββατο 10 Ιουνίου, θα υλοποιήσουμε δράση ενημέρωσης του κοινού – προώθησης του έργου του Ε.Ε.Σ, στην πλατεία Υψιπύλης (Πλατεία Ο.Τ.Ε.) ώρα 11 πμ-13.00.

Στόχος μας αφενός να αποτίσουμε ελάχιστο φόρο τιμής στους χιλιάδες των εθελοντών μας που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς όλα αυτά τα χρόνια και αφετέρου να αποτελέσει ηχηρό μήνυμα ενδυνάμωσης του εθελοντικού ρεύματος στην Ελλάδα και προσέλκυσης νέων εθελοντών και μελών του κινήματος.

Επιπλέον, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει δεσμευτεί να πετύχει μια σειρά από στόχους και να προάγει την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα Κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με τη Στρατηγική του για τα έτη 2020 – 2025. 

Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης οι εθελοντές μας θα διανείμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη Δημόσια Υγεία και οδηγίες για την αντιμετώπισή τους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ