Παρασκευή 09.06.2023

Περιοδείες Βάσως Χοχλάκα

Περιόδευσα χθες στις υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης, στην Πολεοδομία, στη ΔΕΥΑΛ, στα ΚΕΠ, ενώ αμέσως μετά επισκέφτηκα τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Στις επαφές μου με τους πολίτες και τους ένστολους συζητήσαμε τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία αλλά και τα ειδικότερα υπηρεσιακά τους ζητήματα.
Στάθηκα ιδιαίτερα στους εργαζόμενους στο Δήμο Μυτιλήνης και στις υπηρεσίες του καθώς πολλά χρόνια συνεργαζόμαστε στο πλαίσιο της συμμετοχής μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, υπηρετώντας τους δημότες του τόπου μας.
Συνεχίζοντας τις επισκέψεις μου σε περιοχές της Λέσβου, συνομιλώ με τους συντοπίτες μου για τα ζητήματα της καθημερινότητας, για την  εγκατάλειψη των χωριών μας τα τελευταία χρόνια, αλλά και για τις προοπτικές του τόπου μας.
Στην πόλη της Μυτιλήνης και στις γειτονιές της, τέλος, συζητώ μεταξύ άλλων και για ένα διαφορετικό πολιτικό παράδειγμα, αναγκαίο για τα νησιά μας, το οποίο θα στηρίζεται σε μια Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη, με ισχυρό κοινωνικό κράτος, με ισχυρούς θεσμούς, σε ένα σύστημα που θα προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα δίνει προοπτική στον τόπο και στη νέα γενιά. Συζητώ για την Αλλαγή που οφείλουμε ΜΑΖΙ να κάνουμε πράξη στις 21 Μαΐου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

9:00 πμ

Moria Run 2023