ΕΛΛΑΔΑ - 20/12/2021 - 5:30 μμ
Πληροφορίες ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πήγε στο Μεξικό με τη σύζυγό του για χριστουγεννιάτικες διακοπές
Έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών, για όλους τους λάθος λόγους, οι καταγγελίες για την ανάρμοστη και ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά του έρχονται η μία μετά την άλλη, φίλοι και γνωστοί τον «εγκαταλείπουν» και πέφτουν από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις και αυτός σύμφωνα με τις πληροφορίες πηγαίνει για διακοπές στο Μεξικό. Ο λόγος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Η δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύντροφό του που αφορά στην δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών, έγινε αφορμή έτσι ώστε για τον μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστή τού Ράδιο Αρβύλα να φανερωθεί μία σκοτεινή πτυχή του χαρακτήρα του. Τα στόματα ανοίγουν και εκτός από την εμμονή να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές συντρόφους του ο ίδιος τους ζητούσε ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις ενώ ανέβαζε σε ιστοσελίδες πορνό τις συνευρέσεις του.
Την ώρα λοιπόν που βρίσκεται στο στόχαστρο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος μάλιστα παντρεύτηκε πρόσφατα, στις αρχές Νοεμβρίου στην Αλόννησο, μετέβη σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA και της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», στο Μεξικό. Όπως μετέδωσε η εκπομπή, το πρωί της Κυριακής, ο παρουσιαστής ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και χθες εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό.
Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ίδιος και η σύζυγός του θα πήγαιναν στην Αλόννησο για τις γιορτές, ενώ μάλιστα είχε βγάλει και τα σχετικά εισιτήρια.
πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.protothema.gr
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αργίες 2026: Πότε είναι η επόμενη και πόσες απομένουν μέχρι το τέλος του έτους
08.09.2026 - 8:00 μμ
«Δώρο» 400€ στις συντάξεις τον Νοέμβριο χωρίς κριτήρια [πίνακες]
08.09.2026 - 2:00 μμ
Αφορολόγητο όριο πάνω από 22.000€ για αγρότες [πίνακες]
08.09.2026 - 1:00 μμ


























