Δευτέρα 15.08.2022

“Πολιόχνη” – ΝΑΟΛ: «Ο αθλητισμός συναντάει την πρόληψη»

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, η «Πολιόχνη» διοργάνωσε εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα παιδιά της Λήμνου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Λήμνου (ΝΑΟΛ) με ελεύθερη συμμετοχή.

1 pol

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου 2022, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου με τίτλο «Πολιόχνη», σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ (Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών) διοργάνωσε το Σάββατο 02/07 εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε συνεργασία με τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Λήμνου (ΝΑΟΛ) με ελεύθερη συμμετοχή.

            Η εκδήλωση με τίτλο «Ο αθλητισμός συναντάει την πρόληψη» είχε ως στόχο μέσα από αθλητικές βιωματικές δραστηριότητες να αναδείξει την σημασία του αθλητισμού ως προστατευτικό παράγοντα ενάντια στις εξαρτήσεις. Η εκδήλωση περιελάμβανε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τις εξαρτήσεις, συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Επίσης διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό στους γονείς των παιδιών.

            Στην δράση συμμετείχαν συνολικά 70 παιδιά από 5 έως και 15 ετών καθώς και 50 φιλοξενούμενοι αθλητές από την Βουλγαρία. Τη δράση συντόνισαν η επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Π Πολιόχνη Κα Μαρία Μαμαλίκου-Ψυχολόγος, τα επιστημονικά στελέχη Κα Παλαμούτη Μάλαμα-Κοινωνική Λειτουργός, Κα Θεανώ Κούτη-Κοινωνιολόγος καθώς και ο υπεύθυνος του ΝΑΟΛ κος Χατζόπουλος Ιωάννης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ