ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - 29/09/2023 - 6:00 μμ
Προκόπης Σαρρής , Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με επικεφαλής τον Αλκιβιάδη Στεφανή “Ο λόγος που συμμετέχω με τον Στεφανή”
Φίλες και Φίλοι,
Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί για εμένα ένα σχολείο ζωής και προσφοράς για το μέλλον της δικής μου γενιάς.
Είμαι ο πιο νέος υποψήφιος στο συνδυασμό του Αλκιβιάδη Στεφανή και το βάρος που σηκώνω είναι τεράστιο εκπροσωπώντας τη νέα γενιά.
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα στη Λέσβο όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια.
Το βασικό ζητούμενο για το Βόρειο Αιγαίο και τη Λέσβο είναι η ανάπτυξη και η δημιουργία καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας στο νησί μας που θα συγκρατήσουν τη νέα γενιά και θα δώσουν προοπτική και ευημερία στο τόπο.
Ανεξαρτήτως κομματικών και πολιτικών πεποιθήσεων του κάθε συμπατριώτη και συμπολίτη μας δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο υποψήφιο από το Στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή.
Είναι ο μόνος που μπορεί να διαπραγματευτεί και να δρομολογήσει λύσεις και εξελίξεις με διεθνείς ηγέτες και με την υπερεθνική γραφειοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μοιράζει το οικονομικό παιχνίδι (επενδύσεις, επιδοτήσεις) και συνομιλεί με τους Περιφερειάρχες της Ευρώπης παρουσιάζοντας ένα συνεκτικό και εφικτό πρόγραμμα ανασυγκρότησης και ανάπτυξης της Λέσβου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
Παράλληλα η στενή πολιτική του σχέση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί εγγύηση ότι τα θέματα της Λέσβου και των άλλων νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα αποτελέσουν πρώτη κυβερνητική προτεραιότητα.
Ο Αλκιβιάδης Στεφανής όμως είναι και ένας απλός άνθρωπος που μπορεί να αφουγκραστεί τις ανησυχίες και τις αγωνίες όλων των συμπολιτών μας ανεξαρτήτως οικονομικής, επαγγελματικής και κοινωνικής κατάστασης και να δώσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών.
Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω σε αυτοδιοικητικές εκλογές, θέτοντας τον εαυτό μου στη κρίση των συμπολιτών μου. Αυτή τη φορά με περισσότερη εμπειρία και γνώση για τα προβλήματα του τόπου μας. Γι’ αυτό ανυπομονώ να μοιραστώ το όραμα μου για ένα καλύτερο Βόρειο Αιγαίο, που στο επίκεντρο θα είναι ο πολίτης και η νέα γενιά. Δώστε μου τη δύναμη ως νέος άνθρωπος, δυναμικός, άφθαρτος με όρεξη για δουλεία να παλέψω για τη νέα γενιά που είναι το μέλλον αυτού του τόπου.
Η νέα γενιά στην πρώτη γραμμή!!!
Σταυρό στο νέο για μια νέα προοπτική!!!
Μπορείτε να ενημερώνεστε για τον Προκόπη Σαρρή και από τα social media
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εγκαίνια στην παιδική χαρά της Φίλιας
20.08.2026 - 2:11 μμ
Αφθώδης και 7 θέματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο
20.08.2026 - 1:11 μμ
Εκδήλωση του «Taste Lesvos» από τον Δήμο Μυτιλήνης στην Επάνω Σκάλα
20.08.2026 - 11:37 πμ

























