Τρίτη 16.04.2024

Πρόσκληση για την εγγραφή νέων εθελοντών στον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από το έτος ίδρυσής του, το 1877, επιτελεί σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο κινητοποιώντας το αίσθημα της αλληλέγγυας συλλογικής προσπάθειας για να προσφέρει ανακούφιση στον ανθρώπινο πόνο.

Η δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αντλεί την αποτελεσματικότητά της από την πλατιά βάση των εθελοντών που ενστερνίζονται τις αξίες και τις ανθρωπιστικές αρχές που εκπροσωπεί, στηρίζουν το έργο του και του προσφέρουν από καρδιάς τη δυνατότητα να συνεχίζει τη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει.

Συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην πορεία του Ελληνικού Έθνους, ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους πολίτες της Λέσβου που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τη ζωή τους προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους μέσω ενός παγκόσμιου εθελοντικού οργανισμού προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, να εγγραφούν ως εθελοντές προκειμένου να συμμετέχουν στις δράσεις που υλοποιεί το Τμήμα.

Οι εθελοντές θα παρακολουθήσουν ολιγοήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης, Διεύθυνση: Π. Κουντουριώτη 35, Μυτιλήνη, Τηλ. Επικοινωνίας: 2251029480, Δευτέρα – Παρασκευή, 09.00 – 14.00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ