Σάββατο 02.12.2023

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε να αναβληθεί η δίκη για την Ίριδα και τη Μαλένα

Την αδυναμία του να καλύψει τα έξοδα της μακράς δίκης για τους θανάτους των δυο άλλων παιδιών του, της Μαλένας και της Ίριδας, εξέφρασε ο Μάνος Δασκαλάκης, κατά την έναρξη της διαδικασίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Είπε συγκεκριμένα: “Για οικονομικούς λόγους δεν μπορώ να έχω δικηγόρο. Έχω καταθέσει αίτημα για διορισμό δικηγόρου από την λίστα δικηγόρων”.

Αλέξης Κούγιας: Έχω αντίρρηση να αναβληθεί η δίκη

Κατόπιν διημείφθησαν τα εξής:
Πρόεδρος: Πότε καταλάβατε ότι έχετε οικονομικά προβλήματα;

Μάνος Δασκαλάκης: Τέλη Οκτωβρίου.

*Διαβάστε εδώ: Δίκη Πισπιρίγκου: Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τον διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας μέσω της διαδικασίας για παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος

Αλέξης Κούγιας: Έχω αντίρρηση να αναβληθεί η δίκη. Είναι αδιανόητο είναι εντελώς προσχηματικό. Έχει ταλαιπωρηθεί βέβαια η κατηγορούμενη αφάνταστα. Ο κύριος Δασκαλάκης είχε το χρόνο και οι έγκριτοι δικηγόροι του οκ. Καράμπελας και ο κ. Γεωργακόπουλος που τον εκπροσωπούν και στη δίκη της Τζωρτζίνας, νομίζω ότι γνώριζαν τα δικονομικά για το ζήτημα αυτό. Ζητώ να μην γίνει δεκτό το αίτημα. Επιθυμούμε την έναρξη της δίκης, δεν είναι δικαιολογία αυτό που προβάλλεται».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ